pendik escort bayan
ak

Başkan Şimşek, Lys’ De Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

07.09.2016 - 15:48, Güncelleme: 07.09.2016 - 15:48
 

Başkan Şimşek, Lys’ De Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 2016 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi....

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 2016 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Belediye Başkanı Şimşek, belediyede gerçekleştirilen ödül töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Sorgun’da her yıl üniversite kazanan öğrencilerin sayısının arttığını belirten Şimşek, şöyle konuştu:''2016 LYS’de başarılı olan öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Öğrencilerimizin bu aşamaya gelmesinde öğretmenlerinin ve ailelerinin çok büyük emek harcadıklarının bilincindeyiz. Eğitim de başarılı olmak çok kolay olmuyor. Bu emeklerin sonucunda mutlaka çalışanın ödülünün karşılığını aldığını görüyoruz. Öğrencilerimiz, bundan sonraki üniversite eğitimlerini tamamlayıp devletine, milletine, ailesine, kendisine faydalı birer birey olarak ülkemize hizmet etmeleri en büyük arzumuzdur. Eğitimde başarı çıtasını yükseltmek en büyük hedefimiz. Toplumların eğitimde başarılı olamazsa, diğer alanlarda başarılı olamayacaklardır. İnsanımızı en iyi şekilde yetiştirirsek güzel hizmetler yapan bir nesil elde etme fırsatımız olur. Bunun için bizim Sorgun’da en büyük hedefimiz eğitimde başarılı olmaktır. Çok iyi puanlar alarak bir yerlere gelmek değil, iyi birey ve insan yetiştirmek de en büyük arzumuz ve hedefimizdir. Bu alanda daha çok çalışıp başarılı olma yolunda en büyük görev öğrencilerimize düşüyor.''Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere hediyeleri verildi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 2016 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi....

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 2016 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Şimşek, belediyede gerçekleştirilen ödül töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sorgun’da her yıl üniversite kazanan öğrencilerin sayısının arttığını belirten Şimşek, şöyle konuştu:

''2016 LYS’de başarılı olan öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Öğrencilerimizin bu aşamaya gelmesinde öğretmenlerinin ve ailelerinin çok büyük emek harcadıklarının bilincindeyiz. Eğitim de başarılı olmak çok kolay olmuyor. Bu emeklerin sonucunda mutlaka çalışanın ödülünün karşılığını aldığını görüyoruz. Öğrencilerimiz, bundan sonraki üniversite eğitimlerini tamamlayıp devletine, milletine, ailesine, kendisine faydalı birer birey olarak ülkemize hizmet etmeleri en büyük arzumuzdur. Eğitimde başarı çıtasını yükseltmek en büyük hedefimiz. Toplumların eğitimde başarılı olamazsa, diğer alanlarda başarılı olamayacaklardır. İnsanımızı en iyi şekilde yetiştirirsek güzel hizmetler yapan bir nesil elde etme fırsatımız olur. Bunun için bizim Sorgun’da en büyük hedefimiz eğitimde başarılı olmaktır. Çok iyi puanlar alarak bir yerlere gelmek değil, iyi birey ve insan yetiştirmek de en büyük arzumuz ve hedefimizdir. Bu alanda daha çok çalışıp başarılı olma yolunda en büyük görev öğrencilerimize düşüyor.''

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere hediyeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.