pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Saygılı Ve Saran Şehir Parkını Gezdi

18.10.2017 - 17:08, Güncelleme: 18.10.2017 - 17:08
 

Başkan Saygılı Ve Saran Şehir Parkını Gezdi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Büyük Şehir Parkı'nı ziyaret etti....

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Büyük Şehir Parkı'nı ziyaret etti. Saygılı, her platformda Kırıkkaleli olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Saran'ın, kente birçok yatırım yaptığını söyledi.Saran'ın şimdiye kadar yaptırdığı 17 spor salonunun 3'ünün Kırıkkale'de olduğunu ifade eden Saygılı, "Hemşehrimize teşekkür ediyorum. Tüm Kırıkkale kendisinin arkasında. Ondan hiç şüphe yok. Saadettin beye yaptığı bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah diğer hemşehrilerimize de örnek olur." diye konuştu.Saran'da Büyük Şehir Parkı'nın Kırıkale'ye yakışır bir park olduğunu belirterek, emeği geçenlere ve Başkan Saygılı'ya teşekkür etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Büyük Şehir Parkı'nı ziyaret etti....

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Büyük Şehir Parkı'nı ziyaret etti.

Saygılı, her platformda Kırıkkaleli olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Saran'ın, kente birçok yatırım yaptığını söyledi.

Saran'ın şimdiye kadar yaptırdığı 17 spor salonunun 3'ünün Kırıkkale'de olduğunu ifade eden Saygılı, "Hemşehrimize teşekkür ediyorum. Tüm Kırıkkale kendisinin arkasında. Ondan hiç şüphe yok. Saadettin beye yaptığı bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah diğer hemşehrilerimize de örnek olur." diye konuştu.

Saran'da Büyük Şehir Parkı'nın Kırıkale'ye yakışır bir park olduğunu belirterek, emeği geçenlere ve Başkan Saygılı'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.