pendik escort bayan
ak

Başkan Saygılı Emeklilerin Sorunlarını Dinledi

23.10.2017 - 15:23, Güncelleme: 23.10.2017 - 15:23
 

Başkan Saygılı Emeklilerin Sorunlarını Dinledi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emeklilerle bir araya geldi. Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan Emekli Evi'ni...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emeklilerle bir araya geldi. Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan Emekli Evi'ni ziyaret ederek, burada emeklilerin taleplerini dinledi. Belediye olarak her zaman emeklilerin yanında olduklarını belirten Saygılı, kentte emekli sayısının oldukça yüksek olduğunu ve emeklilere yönelik özel projeler ürettiklerini ifade etti. Saygılı, bu çerçevede Yuva Mahallesi'nde emeklilere yönelik TOKİ blokları yaptırılacağını kaydederek, proje hakkında bilgi verdi. Emekliler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterdiği ilgi için Saygılı'ya teşekkür etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emeklilerle bir araya geldi. Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan Emekli Evi'ni...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emeklilerle bir araya geldi.

Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan Emekli Evi'ni ziyaret ederek, burada emeklilerin taleplerini dinledi.

Belediye olarak her zaman emeklilerin yanında olduklarını belirten Saygılı, kentte emekli sayısının oldukça yüksek olduğunu ve emeklilere yönelik özel projeler ürettiklerini ifade etti.

Saygılı, bu çerçevede Yuva Mahallesi'nde emeklilere yönelik TOKİ blokları yaptırılacağını kaydederek, proje hakkında bilgi verdi.

Emekliler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterdiği ilgi için Saygılı'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.