pendik escort bayan
ak

Başkan Saygılı, Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

24.04.2018 - 17:43, Güncelleme: 24.04.2018 - 17:43
 

Başkan Saygılı, Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, alt yapı çalışmalarını inceledi.Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesinde devam eden...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, alt yapı çalışmalarını inceledi.Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesinde devam eden yol çalışmalarını inceleyen Saygılı, gazetecilere, asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Çalışmaları incelediklerini anlatan Saygılı, "Andezit kaplama, asfalt, kilit parke ve sathi kaplama çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor. Şehrimizde çalışma yapılacak cadde ve sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, alt yapı çalışmalarını inceledi.Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesinde devam eden...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, alt yapı çalışmalarını inceledi.

Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesinde devam eden yol çalışmalarını inceleyen Saygılı, gazetecilere, asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çalışmaları incelediklerini anlatan Saygılı, "Andezit kaplama, asfalt, kilit parke ve sathi kaplama çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor. Şehrimizde çalışma yapılacak cadde ve sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.