pendik escort bayan
ak

Başkan Palancıoğlu'na Kaymos'tan Ziyaret

24.04.2019 - 16:08, Güncelleme: 24.04.2019 - 16:08
 

Başkan Palancıoğlu'na Kaymos'tan Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu...

KAYSERİ (AA) - Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'na dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.Başkan Palancıoğlu, Kayseri'de son yıllarda birçok ürünle ilgili çeşitli fuarlar açıldığını belirterek, şunları kaydetti:"Fuarların açılması Kayseri'nin bir ürün ve müşteri potansiyelinin olduğunu gösterir. KAYMOS önderliğinde Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı Kayseri'de açılmış ve her yıl tekrarlanmasıyla Kayseri'nin, mobilyanın adeta merkezi olduğu kanıtlanacaktır. Bu fuarlar belediyelerin son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetlerin sonucudur. Belediye yatırımları ile ticaret ve esnafa yatırım yapılmıştır. Bu yatırımların bir birikimi sonucu artık Kayseri bir bölge şehridir."
KAYSERİ (AA) - Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu...

KAYSERİ (AA) - Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'na dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Palancıoğlu, Kayseri'de son yıllarda birçok ürünle ilgili çeşitli fuarlar açıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Fuarların açılması Kayseri'nin bir ürün ve müşteri potansiyelinin olduğunu gösterir. KAYMOS önderliğinde Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı Kayseri'de açılmış ve her yıl tekrarlanmasıyla Kayseri'nin, mobilyanın adeta merkezi olduğu kanıtlanacaktır. Bu fuarlar belediyelerin son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetlerin sonucudur. Belediye yatırımları ile ticaret ve esnafa yatırım yapılmıştır. Bu yatırımların bir birikimi sonucu artık Kayseri bir bölge şehridir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.