pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Öztürk daha güzel bir Kangal için çalışıyor

12.06.2016 - 18:03, Güncelleme: 12.06.2016 - 18:03
 

Başkan Öztürk daha güzel bir Kangal için çalışıyor

Ak Parti'den Kangal beldiye başkanı secilen Mehmet Öztürk güzel yaşanabilir Kangal için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ak Parti'den Kangal beldiye başkanı secilen Mehmet Öztürk güzel yaşanabilir Kangal için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Öztürk seçimlerde Kangallılara vaad ettiklerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.DAHA GÜZEL BİR KANGAL İÇİN İçme suyundan, 500 evlerdeki konutlara, köy garajından, hayvan pazarına, çocuk oyun parklarından, sosyal market uygulamasına kadar yapmayı düşündüğü çok sayıda projeden bahseden Başkan Öztürk, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri hizmetlerin çok daha üzerinde çalışmalara imza attıklarını söyledi.UYUZPINARI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK Termik santralin yanında bulunan uyuzpınarı konusuna da değinen başkan Öztürk, özel idareye yönelik sitemlerini tekrar ederek; önce buraya ruhsat veren özel idare daha sonra ne değiştiyse vermiş olduğu ruhsatın arkasında durmadığını ifade ederek Kangal belediyesi olarak uyuz pınarı konusundaki mücadeleye devam edeceklerini söyledi.Kangal´ın hali hazırda su pompası marifetiyle 11 ayrı noktadan içme suyu temin ettiğini, bunun ise yüklü elektrik maliyetine sebep olduğunu belirterek elektrik sarfiyatına gerek kalmadan kendi cazibesiyle gelebilecek Mühürkulak suyuna bu yüzden odaklandıklarını dile getirdi. Ancak bu su kaynağının etrafında olan köylerle devam eden mahkeme sonunda 10 litre/sn verilebileceğine karar verildiği, ilçenin ise en az 40 lt/sn suya ihtiyaç duyduğundan şimdilik bu projenin akamete uğradığını belirtti.BODRUM KAT 26 BİN, ÜST KATLAR 43 BİN TL500 Evler diye bilinen EÜAŞ´a ait 408 dönümlük alanın müştemilatıyla birlikte belediyeye geçtiğini belirten Öztürk, her birinde 8 dairenin olduğu 48 blokta toplam 384 daire bulunduğunu belirtti. Bu dairelerin üst katlarını 43 bin tl´den bodrum katlarını ise 26 bin tl den açık ihale yoluyla satışa çıkartacaklarını söyledi. Sitede bulunan ısı merkezinin fonksiyonunu yitirdiği için bu fiyatların üzerine daire başına 1000 tl daha ekleyerek dairelerin kat kaloriferini de belediye olarak yaptırmayı planladıklarını ifade etti. Öztürk, dairelerin kat irtifakı, kat mülkiyeti vs. gibi işlemlerinin tapuda halledilmesinden sonra ihale ve satış işlemlerine başlayacaklarını dile getirdi.DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI 30 HAZİRANDA BAŞLAYACAKDoğalgaz konusuna da değinen Öztürk, ihaleyi alan firmanın 30 hazirandan sonra çalışmalara başlayacağını belirterek ilçe halkının en geç 2017 yılında doğalgaz hizmetinden yararlanacağını söyledi.HAYVAN PAZARI, MEZBAHA, MİNİ LUNAPARK, TERMİNAL, MESİRE ALANI…Her mahalleye çocuk oyun parkı yapacaklarını da söyleyen Öztürk, hayvan pazarı, mezbaha, otobüs terminali, mini lunapark ve iki adet mesire alanı gibi projelerin büyük ölçüde bu yıl tamamlanacağını ifade etti. FESTİVAL YAPMAK İSTİYORUZ ANCAK KONJONKTÜR UYGUN DEĞİLİlçe halkının en güzel hizmete layık olduğunu dile getiren Başkan Öztürk, uzun süredir ara verilen Kangal köpek ve koyun festivalini de tekrar yapmayı arzu ettiklerini ancak ülkenin içinde bulunduğu durum sebebiyle bunun pek uygun olmayacağını belirtti.
Ak Parti'den Kangal beldiye başkanı secilen Mehmet Öztürk güzel yaşanabilir Kangal için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ak Parti'den Kangal beldiye başkanı secilen Mehmet Öztürk güzel yaşanabilir Kangal için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Öztürk seçimlerde Kangallılara vaad ettiklerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.

DAHA GÜZEL BİR KANGAL İÇİN

 

İçme suyundan, 500 evlerdeki konutlara, köy garajından, hayvan pazarına, çocuk oyun parklarından, sosyal market uygulamasına kadar yapmayı düşündüğü çok sayıda projeden bahseden Başkan Öztürk, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri hizmetlerin çok daha üzerinde çalışmalara imza attıklarını söyledi.
UYUZPINARI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Termik santralin yanında bulunan uyuzpınarı konusuna da değinen başkan Öztürk, özel idareye yönelik sitemlerini tekrar ederek; önce buraya ruhsat veren özel idare daha sonra ne değiştiyse vermiş olduğu ruhsatın arkasında durmadığını ifade ederek Kangal belediyesi olarak uyuz pınarı konusundaki mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Kangal´ın hali hazırda su pompası marifetiyle 11 ayrı noktadan içme suyu temin ettiğini, bunun ise yüklü elektrik maliyetine sebep olduğunu belirterek elektrik sarfiyatına gerek kalmadan kendi cazibesiyle gelebilecek Mühürkulak suyuna bu yüzden odaklandıklarını dile getirdi. Ancak bu su kaynağının etrafında olan köylerle devam eden mahkeme sonunda 10 litre/sn verilebileceğine karar verildiği, ilçenin ise en az 40 lt/sn suya ihtiyaç duyduğundan şimdilik bu projenin akamete uğradığını belirtti.

BODRUM KAT 26 BİN, ÜST KATLAR 43 BİN TL
500 Evler diye bilinen EÜAŞ´a ait 408 dönümlük alanın müştemilatıyla birlikte belediyeye geçtiğini belirten Öztürk, her birinde 8 dairenin olduğu 48 blokta toplam 384 daire bulunduğunu belirtti. Bu dairelerin üst katlarını 43 bin tl´den bodrum katlarını ise 26 bin tl den açık ihale yoluyla satışa çıkartacaklarını söyledi. Sitede bulunan ısı merkezinin fonksiyonunu yitirdiği için bu fiyatların üzerine daire başına 1000 tl daha ekleyerek dairelerin kat kaloriferini de belediye olarak yaptırmayı planladıklarını ifade etti. Öztürk, dairelerin kat irtifakı, kat mülkiyeti vs. gibi işlemlerinin tapuda halledilmesinden sonra ihale ve satış işlemlerine başlayacaklarını dile getirdi.
DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI 30 HAZİRANDA BAŞLAYACAK
Doğalgaz konusuna da değinen Öztürk, ihaleyi alan firmanın 30 hazirandan sonra çalışmalara başlayacağını belirterek ilçe halkının en geç 2017 yılında doğalgaz hizmetinden yararlanacağını söyledi.
HAYVAN PAZARI, MEZBAHA, MİNİ LUNAPARK, TERMİNAL, MESİRE ALANI…
Her mahalleye çocuk oyun parkı yapacaklarını da söyleyen Öztürk, hayvan pazarı, mezbaha, otobüs terminali, mini lunapark ve iki adet mesire alanı gibi projelerin büyük ölçüde bu yıl tamamlanacağını ifade etti.
FESTİVAL YAPMAK İSTİYORUZ ANCAK KONJONKTÜR UYGUN DEĞİL
İlçe halkının en güzel hizmete layık olduğunu dile getiren Başkan Öztürk, uzun süredir ara verilen Kangal köpek ve koyun festivalini de tekrar yapmayı arzu ettiklerini ancak ülkenin içinde bulunduğu durum sebebiyle bunun pek uygun olmayacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.