pendik escort bayan
ak

Başkan Özkan Şehit Avşar'ın Ailesini Ziyaret Etti

16.02.2019 - 13:53, Güncelleme: 16.02.2019 - 13:53
 

Başkan Özkan Şehit Avşar'ın Ailesini Ziyaret Etti

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İstanbul Çerkezköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İstanbul Çerkezköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın baba ocağını ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özkan, Şehit Avşar'ın Şahinali Mahallesi'ndeki babaevine giderek baba Zekeriya Avşar'a başsağlığı diledi. Kahraman şehidin babasıyla bir süre sohbet eden Özkan, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti, aileye sabır ve metanet diledi.Baba Avşar ise Özkan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İstanbul Çerkezköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İstanbul Çerkezköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın baba ocağını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özkan, Şehit Avşar'ın Şahinali Mahallesi'ndeki babaevine giderek baba Zekeriya Avşar'a başsağlığı diledi.

Kahraman şehidin babasıyla bir süre sohbet eden Özkan, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti, aileye sabır ve metanet diledi.

Baba Avşar ise Özkan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.