pendik escort bayan
ak

Başkan Özkan İleri Biyolojik Arıtma Tesis İnşaatını İnceledi

28.02.2019 - 16:58, Güncelleme: 28.02.2019 - 16:58
 

Başkan Özkan İleri Biyolojik Arıtma Tesis İnşaatını İnceledi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rİfat Özkan, ileri biyolojik arıtma tesis inşaatını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özkan,...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rİfat Özkan, ileri biyolojik arıtma tesis inşaatını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özkan, Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile Akkaya Barajının yanında inşaatına başlanan tesisi gezerek çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. Niğde'ye büyük bir proje kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Özkan, şunları kaydetti:"İleri teknoloji arıtma tesisimiz ile ilgili Temmuz 2018'de basınımıza yaptığımız açıklamada tesisin Niğdemize kazandırılacağını halkımıza duyurmuştuk. Şükürler olsun ki bugün bu projenin inşaatı başladı, Niğdemize hayırlı olsun. Tesisin yapım süresi 2 yıldır. Biyolojik arıtma tesisi geniş kapsamlı olacak, teknolojiye uyumlu ve geleceğe dönük bir yatırım olacak."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rİfat Özkan, ileri biyolojik arıtma tesis inşaatını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özkan,...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rİfat Özkan, ileri biyolojik arıtma tesis inşaatını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özkan, Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile Akkaya Barajının yanında inşaatına başlanan tesisi gezerek çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

Niğde'ye büyük bir proje kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Özkan, şunları kaydetti:

"İleri teknoloji arıtma tesisimiz ile ilgili Temmuz 2018'de basınımıza yaptığımız açıklamada tesisin Niğdemize kazandırılacağını halkımıza duyurmuştuk. Şükürler olsun ki bugün bu projenin inşaatı başladı, Niğdemize hayırlı olsun. Tesisin yapım süresi 2 yıldır. Biyolojik arıtma tesisi geniş kapsamlı olacak, teknolojiye uyumlu ve geleceğe dönük bir yatırım olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.