pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Özaltun'dan Vatandaşlara Aşure İkramı

21.09.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.09.2018 - 16:48
 

Başkan Özaltun'dan Vatandaşlara Aşure İkramı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.Merkez Çarşı Camisi önünde vatandaşlara...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.Merkez Çarşı Camisi önünde vatandaşlara aşure dağıtan Özaltun'a, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve meclis üyeleri eşlik etti.Dağıtımın ardından vatandaşlarla sohbet eden Belediye Özaltun, "Ümit ederim ki, bu mübarek cuma günü, zor günler geçirdiğimiz, fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Cumalar bereket ve kurtuluş günüdür.." ifadesini kullandı.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.Merkez Çarşı Camisi önünde vatandaşlara...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Merkez Çarşı Camisi önünde vatandaşlara aşure dağıtan Özaltun'a, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve meclis üyeleri eşlik etti.

Dağıtımın ardından vatandaşlarla sohbet eden Belediye Özaltun, "Ümit ederim ki, bu mübarek cuma günü, zor günler geçirdiğimiz, fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Cumalar bereket ve kurtuluş günüdür.." ifadesini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.