pendik escort bayan
ak

Başkan Özaltun'a Nezaket Ziyareti

24.11.2017 - 09:03, Güncelleme: 24.11.2017 - 09:03
 

Başkan Özaltun'a Nezaket Ziyareti

KONYA (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Konya Şubesi Başkanı Sait Kozoğlu, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret...

KONYA (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Konya Şubesi Başkanı Sait Kozoğlu, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kozoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt'u makamında kabul etti.Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını, çalışanların yaşam kalitesinin arttırılması için desteklerinin devam edeceğini ifade etti.Kozoğlu da sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.
KONYA (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Konya Şubesi Başkanı Sait Kozoğlu, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret...

KONYA (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Konya Şubesi Başkanı Sait Kozoğlu, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kozoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt'u makamında kabul etti.

Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını, çalışanların yaşam kalitesinin arttırılması için desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Kozoğlu da sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.