pendik escort bayan
ak

Başkan Özaltun, Öğrencilerle Buluştu

02.05.2018 - 10:58, Güncelleme: 02.05.2018 - 10:58
 

Başkan Özaltun, Öğrencilerle Buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Başkan Özaltun, okul bahçesinde...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Başkan Özaltun, okul bahçesinde bir araya gelip sohbet ettiği imam hatip lisesi öğrencilerinin isteklerini dinledi. Okul idarecileri ile birlikte okul bahçesini gezen Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin son dönemde hız kazandığını dile getirerek, bundan sonra da bu desteği sürdüreceklerini belirtti.Öğrencilerden gelen okul bahçesine kamelya talebini de yerine getireceklerini ifade eden Özaltun, yaptığı konuşmada, "Sizler geleceğe yön verenlersiniz. Siz isteyin, biz yapalım. Bizlere sizlerin başarılarınız ve mutluluklarınız yeter." diye konuştu.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Başkan Özaltun, okul bahçesinde...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Başkan Özaltun, okul bahçesinde bir araya gelip sohbet ettiği imam hatip lisesi öğrencilerinin isteklerini dinledi.

Okul idarecileri ile birlikte okul bahçesini gezen Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin son dönemde hız kazandığını dile getirerek, bundan sonra da bu desteği sürdüreceklerini belirtti.

Öğrencilerden gelen okul bahçesine kamelya talebini de yerine getireceklerini ifade eden Özaltun, yaptığı konuşmada, "Sizler geleceğe yön verenlersiniz. Siz isteyin, biz yapalım. Bizlere sizlerin başarılarınız ve mutluluklarınız yeter." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.