pendik escort bayan
ak

Başkan Özaltun İnşaatları İnceledi

12.08.2016 - 12:43, Güncelleme: 12.08.2016 - 12:43
 

Başkan Özaltun İnşaatları İnceledi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı ve Hanımlar Lokali inşaatı devam ediyor.İnşaatı gezen Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı ve Hanımlar Lokali inşaatı devam ediyor.İnşaatı gezen Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden Şehir Konağı ve Hanımlar Lokali inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Burada kadınlar için yüzme havuzu, sauna ve fitness gibi alanlar bulunduğunu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:" Hanım kardeşlerimizin bizden en çok talep ettiği şey kapalı bir yüzme havuzuydu. İşte hanımlar lokali bünyesindeki yüzme havuzu bu ihtiyaca cevap verecek. Beyşehir’de sadece hanımlara özel değil, her yaştan kesime hitap edecek yüzme havuzlarımız olacak. Beyşehir Belediyesi olarak göl kıyısındaki Vuslat Parkı’nda çocuklara özel yüzme havuzunu yaptırarak, onların hizmetine sunduk. Halen Kültür Merkezi inşaatımızın karşısında, at çiftliği olarak bilinen alanda yarı olimpik bir yüzme havuzu inşa edilecek. Beyşehir Gölü olarak en büyük doğal açık havuzun olduğu ilçemizde, yeni yatırımların bir bir hayata geçirilmesiyle yüzme sporunun daha da gelişerek üst noktalara geleceğini umuyoruz."
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı ve Hanımlar Lokali inşaatı devam ediyor.İnşaatı gezen Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı ve Hanımlar Lokali inşaatı devam ediyor.

İnşaatı gezen Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden Şehir Konağı ve Hanımlar Lokali inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Burada kadınlar için yüzme havuzu, sauna ve fitness gibi alanlar bulunduğunu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

" Hanım kardeşlerimizin bizden en çok talep ettiği şey kapalı bir yüzme havuzuydu. İşte hanımlar lokali bünyesindeki yüzme havuzu bu ihtiyaca cevap verecek. Beyşehir’de sadece hanımlara özel değil, her yaştan kesime hitap edecek yüzme havuzlarımız olacak. Beyşehir Belediyesi olarak göl kıyısındaki Vuslat Parkı’nda çocuklara özel yüzme havuzunu yaptırarak, onların hizmetine sunduk. Halen Kültür Merkezi inşaatımızın karşısında, at çiftliği olarak bilinen alanda yarı olimpik bir yüzme havuzu inşa edilecek. Beyşehir Gölü olarak en büyük doğal açık havuzun olduğu ilçemizde, yeni yatırımların bir bir hayata geçirilmesiyle yüzme sporunun daha da gelişerek üst noktalara geleceğini umuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.