pendik escort bayan
ak

Başkan Oğuz'un Mahalle Ziyaretleri

15.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 15.10.2018 - 15:23
 

Başkan Oğuz'un Mahalle Ziyaretleri

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Okçu Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Okçu Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde verilen tüm sözlerin yerine getirildiğini söyledi.Okcu Mahallesi'nin Büyükşehir Yasasıyla beldeden mahalleye dönüştüğünü ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:"Bizden önceki dönemlerde kanalizasyon çalışması tamamlanmış ama yolların asfaltlanması dönemimize kalmıştı. KOSKİ ekipleri altyapı çalışmalarını tamamladı. Bizde Çumra Belediyesi olarak asfalt çalışmasına başlayıp, bitirdik. Halı sahayı yaptık. Parkların düzenlemesini yaptık. Sağlık Meslek Lisemizin binasının yeniden yapılarak mahalleye taşınmasını sağladık. Buğday pazarımızın da yapımına devam ediyoruz. Beldeden dönüşen bir mahallemizde kısa sürede bu kadar hizmetin tamamlanmasından dolayı mutluyuz. Yapılan hizmetlerin mahallemize hayırlı olmasını dilerim."
KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Okçu Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Okçu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde verilen tüm sözlerin yerine getirildiğini söyledi.

Okcu Mahallesi'nin Büyükşehir Yasasıyla beldeden mahalleye dönüştüğünü ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Bizden önceki dönemlerde kanalizasyon çalışması tamamlanmış ama yolların asfaltlanması dönemimize kalmıştı. KOSKİ ekipleri altyapı çalışmalarını tamamladı. Bizde Çumra Belediyesi olarak asfalt çalışmasına başlayıp, bitirdik. Halı sahayı yaptık. Parkların düzenlemesini yaptık. Sağlık Meslek Lisemizin binasının yeniden yapılarak mahalleye taşınmasını sağladık. Buğday pazarımızın da yapımına devam ediyoruz. Beldeden dönüşen bir mahallemizde kısa sürede bu kadar hizmetin tamamlanmasından dolayı mutluyuz. Yapılan hizmetlerin mahallemize hayırlı olmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.