pendik escort bayan
ak

Başkan Oğuz'dan Dedemoğlu Mahallesi'ne Ziyaret

15.08.2018 - 14:58, Güncelleme: 15.08.2018 - 14:58
 

Başkan Oğuz'dan Dedemoğlu Mahallesi'ne Ziyaret

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Dedemoğlu Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyaretinde, vatandaşlarla sohbet etti ve mahalleye yapılan yatırımları...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Dedemoğlu Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyaretinde, vatandaşlarla sohbet etti ve mahalleye yapılan yatırımları inceledi. Dedemoğlu Mahallesi'nin tarihi çok eskilere, Osmanlı dönemine dayandığını belirten Oğuz, "Anlatılır ki, Dedemolla burada yaşayan Allah'ın derviş kullarından biriydi. Yavuz Sultan Selim, Mısır seferine giderken Dedemoğlu üzerinden geçerken burada yemek ikram eden kişidir. Dedemolla'nın mezarı buradadır. Yolu düşenlere ziyaret ederek bir Fatiha okumasını öneririz. Bizim topraklarımızda yetişmiş bir derviş. Allah'a hamdolsun ki bu mahallemize hizmet etmek de bize düştü." dedi.Mahalle Muhtarı Ali Vurguner, ziyaretinden dolayı Oğuz'a teşekkür etti.
KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Dedemoğlu Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyaretinde, vatandaşlarla sohbet etti ve mahalleye yapılan yatırımları...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Dedemoğlu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Oğuz, ziyaretinde, vatandaşlarla sohbet etti ve mahalleye yapılan yatırımları inceledi.

Dedemoğlu Mahallesi'nin tarihi çok eskilere, Osmanlı dönemine dayandığını belirten Oğuz, "Anlatılır ki, Dedemolla burada yaşayan Allah'ın derviş kullarından biriydi. Yavuz Sultan Selim, Mısır seferine giderken Dedemoğlu üzerinden geçerken burada yemek ikram eden kişidir. Dedemolla'nın mezarı buradadır. Yolu düşenlere ziyaret ederek bir Fatiha okumasını öneririz. Bizim topraklarımızda yetişmiş bir derviş. Allah'a hamdolsun ki bu mahallemize hizmet etmek de bize düştü." dedi.

Mahalle Muhtarı Ali Vurguner, ziyaretinden dolayı Oğuz'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.