pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Oğuz Ve Futbolculardan Taziye Ziyareti

01.04.2018 - 11:48, Güncelleme: 01.04.2018 - 11:48
 

Başkan Oğuz Ve Futbolculardan Taziye Ziyareti

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, ilçeye bağlı Ortaköy'de 5 kişinin öldürüldüğü...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, ilçeye bağlı Ortaköy'de 5 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerden Tarık, İbrahim ve Cennet Esen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Olayın üzüntüsünü yaşadığını belirten Başkan Oğuz, "Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin yaşandığı bu köyde böylesi elim bir olay, köyümüzün tarihinde hiç görülmedi. Çok üzüldük mekanları cennet olsun." dedi.Ziyarette, Esen ailesinin yakınları ve köy muhtarı Nazım Sayılgan da hazır bulundu.Başkan Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, daha sonra Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.Oğuz ve beraberindekiler, okul müdürü Halit Seyfullah Aydoğan ve öğrenciler ile bir süre sohbet etti.Şarkışla Belediyespor antrenörü Ahad Kömürlüoğlu ziyarette okulun anı defterine duygularını yazdı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, ilçeye bağlı Ortaköy'de 5 kişinin öldürüldüğü...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, ilçeye bağlı Ortaköy'de 5 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerden Tarık, İbrahim ve Cennet Esen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Olayın üzüntüsünü yaşadığını belirten Başkan Oğuz, "Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin yaşandığı bu köyde böylesi elim bir olay, köyümüzün tarihinde hiç görülmedi. Çok üzüldük mekanları cennet olsun." dedi.

Ziyarette, Esen ailesinin yakınları ve köy muhtarı Nazım Sayılgan da hazır bulundu.

Başkan Oğuz ve Şarkışla Belediyespor futbolcuları, daha sonra Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Oğuz ve beraberindekiler, okul müdürü Halit Seyfullah Aydoğan ve öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Şarkışla Belediyespor antrenörü Ahad Kömürlüoğlu ziyarette okulun anı defterine duygularını yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.