pendik escort bayan
ak

Başkan Oğuz, Doğanlı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

04.10.2018 - 13:03, Güncelleme: 04.10.2018 - 13:03
 

Başkan Oğuz, Doğanlı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Doğanlı Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyaretinde, mahalleliyle sohbet ederek, yürütülen çalışmaları...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Doğanlı Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyaretinde, mahalleliyle sohbet ederek, yürütülen çalışmaları inceledi. "Eski adıyla Simi olarak bilenen Doğanlı Mahallemizdeyiz. Göreve başladığımız 2014 yılında mahallemize vermiş olduğumuz sözler vardı." diyen Oğuz, "Burası, Çumra merkeze ulaşım sorunu olan bir mahallemizdi. Bugün Doğanlı, Balçıkhisar, Gökhüyük ve Çumra arasındaki yolumuz genişletilerek asfaltlandı. Bugün itibarıyla mahalle iç yollarımızın tamamı asfaltlandı." ifadesini kullandı.Vatandaşlar da Doğanlı Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı hükümete ve Oğuz'a teşekkür etti.
KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Doğanlı Mahallesi'ni ziyaret etti.Oğuz, ziyaretinde, mahalleliyle sohbet ederek, yürütülen çalışmaları...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Doğanlı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Oğuz, ziyaretinde, mahalleliyle sohbet ederek, yürütülen çalışmaları inceledi.

"Eski adıyla Simi olarak bilenen Doğanlı Mahallemizdeyiz. Göreve başladığımız 2014 yılında mahallemize vermiş olduğumuz sözler vardı." diyen Oğuz, "Burası, Çumra merkeze ulaşım sorunu olan bir mahallemizdi. Bugün Doğanlı, Balçıkhisar, Gökhüyük ve Çumra arasındaki yolumuz genişletilerek asfaltlandı. Bugün itibarıyla mahalle iç yollarımızın tamamı asfaltlandı." ifadesini kullandı.

Vatandaşlar da Doğanlı Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı hükümete ve Oğuz'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.