pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Konurer'den Hastane Ziyareti

12.10.2018 - 16:13, Güncelleme: 12.10.2018 - 16:13
 

Başkan Konurer'den Hastane Ziyareti

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Bakanı Mustafa Konurer, Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti....

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Bakanı Mustafa Konurer, Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Başkan Konurer, her hafta cuma günleri hastanede yatan hastaları ziyaret edip istek ve taleplerini aldıklarını söyledi. İlçede sağlık alanında güzel hizmetler yapıldığını belirten Konurer, şöyle konuştu:"Yeni hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte çevre ilçelere de hizmet vermeye başladı. Mevcut hastanemizin doktor açıkları giderildi. Yeni aile sağlık merkezlerin yapılması için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi sağlık alanında merkezi konumuna getireceğiz. Bu vesileyle hastanemizde yatan hastalarımıza acil şifalar versin."
KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Bakanı Mustafa Konurer, Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti....

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Bakanı Mustafa Konurer, Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Başkan Konurer, her hafta cuma günleri hastanede yatan hastaları ziyaret edip istek ve taleplerini aldıklarını söyledi.

İlçede sağlık alanında güzel hizmetler yapıldığını belirten Konurer, şöyle konuştu:

"Yeni hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte çevre ilçelere de hizmet vermeye başladı. Mevcut hastanemizin doktor açıkları giderildi. Yeni aile sağlık merkezlerin yapılması için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi sağlık alanında merkezi konumuna getireceğiz. Bu vesileyle hastanemizde yatan hastalarımıza acil şifalar versin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.