pendik escort bayan
ak

Başkan Ekinci Projelerini Anlattı

04.07.2019 - 18:08, Güncelleme: 04.07.2019 - 18:08
 

Başkan Ekinci Projelerini Anlattı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Ekinci, düzenlediği...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Ekinci, düzenlediği basın toplantısında, öncelikli projelerinin başında ilçeye bir meydan kazandırmak geldiğini söyledi. Eski belediye binasını yıkacaklarını ve yerini ilçe meydanı olarak düzenleyeceklerini dile getiren Ekinci, "Yapacağımız alanda zemin üstünde herhangi bir bina olmayacak. Düşüncemiz, yerin altına doğru bir alış veriş merkezi yapmak. Zemin üstüne herhangi bir bina yapmayacağız. Bu meydan park ve yeşil alan olacak." dedi. Ekinci, Cumhuriyet Caddesi'nde trafik yoğunluğu yaşandığını ve trafiği rahatlatmak için çalışmalar yaptıklarını anlatarak şunları söyledi:"Bu caddemizi yeniden şekillendireceğiz. Burada bazı kaldırımlar dar, bazı kaldırımlar geniş tutulmuş. Bunların hepsini daha düzgün bir hale getireceğiz. Öncelikle kaldırımları geniş tutacağız. Yolun geniş olduğu yerlere ise park için cepler yapacağız. Bu cadde tek gidiş, tek geliş olacak. Daha sonra caddemizi sıcak asfaltla kaplayacağız. Bununla birlikte Atatürk Bulvarı, Hastane Caddesi ve İlyas Arslan Bulvarını da sıcak asfalt yapacağız."
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Ekinci, düzenlediği...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Ekinci, düzenlediği basın toplantısında, öncelikli projelerinin başında ilçeye bir meydan kazandırmak geldiğini söyledi.

Eski belediye binasını yıkacaklarını ve yerini ilçe meydanı olarak düzenleyeceklerini dile getiren Ekinci, "Yapacağımız alanda zemin üstünde herhangi bir bina olmayacak. Düşüncemiz, yerin altına doğru bir alış veriş merkezi yapmak. Zemin üstüne herhangi bir bina yapmayacağız. Bu meydan park ve yeşil alan olacak." dedi.

Ekinci, Cumhuriyet Caddesi'nde trafik yoğunluğu yaşandığını ve trafiği rahatlatmak için çalışmalar yaptıklarını anlatarak şunları söyledi:

"Bu caddemizi yeniden şekillendireceğiz. Burada bazı kaldırımlar dar, bazı kaldırımlar geniş tutulmuş. Bunların hepsini daha düzgün bir hale getireceğiz. Öncelikle kaldırımları geniş tutacağız. Yolun geniş olduğu yerlere ise park için cepler yapacağız. Bu cadde tek gidiş, tek geliş olacak. Daha sonra caddemizi sıcak asfaltla kaplayacağız. Bununla birlikte Atatürk Bulvarı, Hastane Caddesi ve İlyas Arslan Bulvarını da sıcak asfalt yapacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.