pendik escort bayan
ak

Başkan Ekinci, Hayırseverler İle İftar Yemeğinde Buluştu

24.05.2019 - 11:23, Güncelleme: 24.05.2019 - 11:23
 

Başkan Ekinci, Hayırseverler İle İftar Yemeğinde Buluştu

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun Belediyespor'a bağış yapan ve ramazan ayı boyunca belediye yemekhanesinde ihtiyaç sahipleri...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun Belediyespor'a bağış yapan ve ramazan ayı boyunca belediye yemekhanesinde ihtiyaç sahipleri için iftar veren hayırseverler ile iftarda bir araya geldi.Sorgun Belediyesi sosyal tesislerindeki iftarda konuşan Ekinci, Sorgun'u geliştirmek ve kalkındırmak adına yapılan bağışlar için teşekkür etti.Ramazan ayının paylaşmak olduğunu ifade eden Ekinci, "Gerek bağışta bulunarak gerekse çalışmalarımıza birebir katılarak bugüne kadar bizlere destek oldunuz ve bundan sonra da emeğinizi esirgemeyeceğinize inancım sonsuzdur. Sorgun için düşünüp, Sorgun için çalışıyoruz. İnsanız, kusurlarımız olabilir, yanlışa düşebiliriz. Her zaman söylüyorum, bize bunları gönül rahatlığı ile bildirin ki düzeltelim, yanlışımızdan dönelim. Doğruyu, güzeli yapalım." dedi. Yemek sonrası bağış yapanlara plaket takdim edildi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun Belediyespor'a bağış yapan ve ramazan ayı boyunca belediye yemekhanesinde ihtiyaç sahipleri...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun Belediyespor'a bağış yapan ve ramazan ayı boyunca belediye yemekhanesinde ihtiyaç sahipleri için iftar veren hayırseverler ile iftarda bir araya geldi.

Sorgun Belediyesi sosyal tesislerindeki iftarda konuşan Ekinci, Sorgun'u geliştirmek ve kalkındırmak adına yapılan bağışlar için teşekkür etti.

Ramazan ayının paylaşmak olduğunu ifade eden Ekinci, "Gerek bağışta bulunarak gerekse çalışmalarımıza birebir katılarak bugüne kadar bizlere destek oldunuz ve bundan sonra da emeğinizi esirgemeyeceğinize inancım sonsuzdur. Sorgun için düşünüp, Sorgun için çalışıyoruz. İnsanız, kusurlarımız olabilir, yanlışa düşebiliriz. Her zaman söylüyorum, bize bunları gönül rahatlığı ile bildirin ki düzeltelim, yanlışımızdan dönelim. Doğruyu, güzeli yapalım." dedi.

Yemek sonrası bağış yapanlara plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.