pendik escort bayan
ak

Başkan Duruay Öğrencilerle Bir Araya Geldi

18.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 18.01.2018 - 12:53
 

Başkan Duruay Öğrencilerle Bir Araya Geldi

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında, Şehit...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında, Şehit Meriç Alemdar İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen ve Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında Duruay, kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak ve kitap okuma alışkanlığını sağlamak amacıyla ilkokul öğrencileriyle buluştu.Samet Behrengi’nin "Küçük Karabalık" kitabının değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada, öğrenciler Başkan Duruay’a kitap hakkındaki görüşlerini anlattı. Projeden memnuniyetini dile getiren Duruay, "Öğrencilerimizin kitap okuma halkasına beni de almasından mutluluk duydum. Öğrencilerimiz kitap okuyarak muhakeme, düşünme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneklerini geliştiriyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Gölbaşı Gençlik Merkezi yöneticilerimize bu anlamlı projeyi hayata geçirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Başkan Duruay, öğrencilere oyuncak hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında, Şehit...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında, Şehit Meriç Alemdar İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen ve Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında Duruay, kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak ve kitap okuma alışkanlığını sağlamak amacıyla ilkokul öğrencileriyle buluştu.

Samet Behrengi’nin "Küçük Karabalık" kitabının değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada, öğrenciler Başkan Duruay’a kitap hakkındaki görüşlerini anlattı.

Projeden memnuniyetini dile getiren Duruay, "Öğrencilerimizin kitap okuma halkasına beni de almasından mutluluk duydum. Öğrencilerimiz kitap okuyarak muhakeme, düşünme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneklerini geliştiriyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Gölbaşı Gençlik Merkezi yöneticilerimize bu anlamlı projeyi hayata geçirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Duruay, öğrencilere oyuncak hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.