pendik escort bayan
ak

Başkan Demirbaş'tan Babalar Günü Mesajı

15.06.2019 - 12:33, Güncelleme: 15.06.2019 - 12:33
 

Başkan Demirbaş'tan Babalar Günü Mesajı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirbaş, mesajında, aile değerlerinin korunmasında, adalet,...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirbaş, mesajında, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkat, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında babalara büyük rol düştüğünü belirtti. Babanın, huzur ve güven veren yüce bir değer olduğunu vurgulayan Demirbaş, şunları kaydetti:"Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanıdır. Kahramanlarımızın ise en büyük hazinesi şüphesiz ki evlatlarıdır. Bu doğrultuda babalarımızın değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle vefakar, fedakar, saygı ve sevgiyle anılması gereken başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyor, aileleri ile mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederken, vefat eden tüm babalarımıza da Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirbaş, mesajında, aile değerlerinin korunmasında, adalet,...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirbaş, mesajında, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkat, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında babalara büyük rol düştüğünü belirtti.

Babanın, huzur ve güven veren yüce bir değer olduğunu vurgulayan Demirbaş, şunları kaydetti:

"Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanıdır. Kahramanlarımızın ise en büyük hazinesi şüphesiz ki evlatlarıdır. Bu doğrultuda babalarımızın değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle vefakar, fedakar, saygı ve sevgiyle anılması gereken başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyor, aileleri ile mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederken, vefat eden tüm babalarımıza da Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.