pendik escort bayan
ak

Başkan Coşar'dan Engelli Kardeşlere Ziyaret

23.04.2019 - 15:38, Güncelleme: 23.04.2019 - 15:38
 

Başkan Coşar'dan Engelli Kardeşlere Ziyaret

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bedensel engelli Hurinaz (11) ve Eren Sarpdağ...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bedensel engelli Hurinaz (11) ve Eren Sarpdağ (6) kardeşleri evinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyarette, Hurinaz ve Eren ile yakından ilgilenen Coşar, daha sonra baba Ahmet Sarpdağ ile sohbet etti. Başkan Coşar, Boğazlıyan Belediyesi olarak engelli bireylerin destekçisi ve yanlarında olacaklarını söyledi.Engellilerin yaşama tutunması, sosyal ve kültürel hizmetlere katılımı noktasında ne gerekiyorsa onu yapmaya hazır olduklarını dile getiren Coşar, "Bu tür ziyaretleri sürekli yapacağız. Engelli vatandaşlarımızın toplum içerisindeki yaşam kalitelerini yükseltmek adına çalışmalar yapacağız, onların yanında, gönül birliği içerisinde olacağız. Rabbim engelli kardeşlerimizin yardımcısı olsun, onları hayata bağlayan vefakar ailelerimize yüce mevlam sabır versin." dedi. Ahmet Sarpdağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Coşar'a teşekkür etti. Coşar, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bedensel engelli Hurinaz (11) ve Eren Sarpdağ...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bedensel engelli Hurinaz (11) ve Eren Sarpdağ (6) kardeşleri evinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyarette, Hurinaz ve Eren ile yakından ilgilenen Coşar, daha sonra baba Ahmet Sarpdağ ile sohbet etti.

Başkan Coşar, Boğazlıyan Belediyesi olarak engelli bireylerin destekçisi ve yanlarında olacaklarını söyledi.

Engellilerin yaşama tutunması, sosyal ve kültürel hizmetlere katılımı noktasında ne gerekiyorsa onu yapmaya hazır olduklarını dile getiren Coşar, "Bu tür ziyaretleri sürekli yapacağız. Engelli vatandaşlarımızın toplum içerisindeki yaşam kalitelerini yükseltmek adına çalışmalar yapacağız, onların yanında, gönül birliği içerisinde olacağız. Rabbim engelli kardeşlerimizin yardımcısı olsun, onları hayata bağlayan vefakar ailelerimize yüce mevlam sabır versin." dedi.

Ahmet Sarpdağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Coşar'a teşekkür etti.

Coşar, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.