pendik escort bayan
ak

Başkan Çolakbayrakdar Vatandaşları Dinledi

19.01.2017 - 13:23, Güncelleme: 19.01.2017 - 13:23
 

Başkan Çolakbayrakdar Vatandaşları Dinledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından "Başkan sizi dinliyor" programı düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyazşehir Mahallesinde...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından "Başkan sizi dinliyor" programı düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyazşehir Mahallesinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kent saki̇nleri̇ni̇n isteklerini dinledi.Çolakbayrakdar etkinlikte, Kocasinan'ın 116 mahallesine daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.Açıklamada ayrıca yapılan yatırımlarla Beyazşehir Mahallesi'nin yeşile büründüğünü aktaran Çolakbayrakdar, "Mahallemizde metrekare olarak yeşil alan oranını artırdık. Burada mevcut parkların sayısını arttırdık. Okullarda temizlik hizmetlerinden alternatif yol çalışmalarına kadar mahalleye çok sayıda yatırım gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı ve projelerimizi artırarak devam ettireceğiz. 7'den 70'e vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından "Başkan sizi dinliyor" programı düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyazşehir Mahallesinde...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından "Başkan sizi dinliyor" programı düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyazşehir Mahallesinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kent saki̇nleri̇ni̇n isteklerini dinledi.

Çolakbayrakdar etkinlikte, Kocasinan'ın 116 mahallesine daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Açıklamada ayrıca yapılan yatırımlarla Beyazşehir Mahallesi'nin yeşile büründüğünü aktaran Çolakbayrakdar, "Mahallemizde metrekare olarak yeşil alan oranını artırdık. Burada mevcut parkların sayısını arttırdık. Okullarda temizlik hizmetlerinden alternatif yol çalışmalarına kadar mahalleye çok sayıda yatırım gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı ve projelerimizi artırarak devam ettireceğiz. 7'den 70'e vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.