pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nde Talepleri Dinledi

18.02.2019 - 16:18, Güncelleme: 18.02.2019 - 16:18
 

Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nde Talepleri Dinledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nde vatandaşların taleplerini dinledi. Kocasinan Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nde vatandaşların taleplerini dinledi. Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesi, "siz anlatın, biz çözelim" sloganıyla daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için hayata geçirdiği Çözüm Merkezi ile vatandaşların memnuniyetini sağlıyor. Çözüm Merkezi'ni ziyaret eden Çolakbayrakdar, işlerini halletmek ve taleplerini iletmek için burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Aramalara da cevap vererek vatandaşların taleplerini dinleyen Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nin tüm belediyecilik hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan bir birim olduğunu belirtti. Tüm birimleriyle planlı ve programlı hizmet üreterek, Kocasinanlılara durmaksızın hizmet götürdüklerini vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"Bütün gayretimiz Kocasinan'da yaşayan vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu olmaları içindir. Bu çerçevede 400 bin nüfuslu ilçemiz sakinlerinin belediyemizden istek ve taleplerini öğrenmek için hayata geçirdiğimiz Çözüm Merkezi ile 7/24 saat hizmet ediyoruz. Yaptığımız yatırım ve projelerimizle Kocasinanımız, geleceğe emin adımlarla yürüyor ve her geçen gün ciddi anlamda büyüyor, değişiyor ve yenileniyor."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nde vatandaşların taleplerini dinledi. Kocasinan Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nde vatandaşların taleplerini dinledi.

Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesi, "siz anlatın, biz çözelim" sloganıyla daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için hayata geçirdiği Çözüm Merkezi ile vatandaşların memnuniyetini sağlıyor.

Çözüm Merkezi'ni ziyaret eden Çolakbayrakdar, işlerini halletmek ve taleplerini iletmek için burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Aramalara da cevap vererek vatandaşların taleplerini dinleyen Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'nin tüm belediyecilik hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan bir birim olduğunu belirtti.

Tüm birimleriyle planlı ve programlı hizmet üreterek, Kocasinanlılara durmaksızın hizmet götürdüklerini vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bütün gayretimiz Kocasinan'da yaşayan vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu olmaları içindir. Bu çerçevede 400 bin nüfuslu ilçemiz sakinlerinin belediyemizden istek ve taleplerini öğrenmek için hayata geçirdiğimiz Çözüm Merkezi ile 7/24 saat hizmet ediyoruz. Yaptığımız yatırım ve projelerimizle Kocasinanımız, geleceğe emin adımlarla yürüyor ve her geçen gün ciddi anlamda büyüyor, değişiyor ve yenileniyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.