pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çiftçi, Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

24.03.2018 - 08:48, Güncelleme: 24.03.2018 - 08:48
 

Başkan Çiftçi, Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Öneriler, talepler ve mahallelerde yaşanan sorunların...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Öneriler, talepler ve mahallelerde yaşanan sorunların dile getirildiği toplantıda konuşan Başkan Çiftçi, vatandaşların yaşadığı sıkıntı ve sorunları her zaman ilk olarak muhtarlara ilettiğini söyledi. Çiftçi, 2018 yılı çalışma programının hazırlanmasında her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelerdeki eksikliklerin ön plana alınacağını aktararak, "İnsanımız her türlü hizmetin en güzeline layıktır. Elimizden geldiğince ve sizlerin de desteğiyle tüm sıkıntılarımızın üstesinden geleceğiz. Hedefimiz, elimizdeki tüm imkanları sonuna kadar kullanarak Gürün'de çok güzel hizmetlere imza atmaktır. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu. Sorunları tek tek not aldıran Çiftçi, çalışmalara kısa sürede başlanacağını belirtti.
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Öneriler, talepler ve mahallelerde yaşanan sorunların...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Öneriler, talepler ve mahallelerde yaşanan sorunların dile getirildiği toplantıda konuşan Başkan Çiftçi, vatandaşların yaşadığı sıkıntı ve sorunları her zaman ilk olarak muhtarlara ilettiğini söyledi.

Çiftçi, 2018 yılı çalışma programının hazırlanmasında her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelerdeki eksikliklerin ön plana alınacağını aktararak, "İnsanımız her türlü hizmetin en güzeline layıktır. Elimizden geldiğince ve sizlerin de desteğiyle tüm sıkıntılarımızın üstesinden geleceğiz. Hedefimiz, elimizdeki tüm imkanları sonuna kadar kullanarak Gürün'de çok güzel hizmetlere imza atmaktır. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sorunları tek tek not aldıran Çiftçi, çalışmalara kısa sürede başlanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.