pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çetin'den Hüma Sultan Hanım Evi'ne Ziyaret

25.10.2018 - 17:08, Güncelleme: 25.10.2018 - 17:08
 

Başkan Çetin'den Hüma Sultan Hanım Evi'ne Ziyaret

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evi'ni ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evi'ni ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çetin, kadınların yapmış olduğu el işi, yağlı boya, dikiş nakış, bilgisayar çalışmalarını inceledi.Çetin, "Yeni sezonumuzda da hanım evlerimize yoğun ilgi var. Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Onların başarılarını görmek bizleri de mutlu ediyor." dedi.Pursaklar Belediyesinin kadınlar için bütün imkanlarını seferber ettiğini belirten Başkan Çetin, yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. Ziyaretten memnun kalan kadınlar da Başkan Çetin'e teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evi'ni ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evi'ni ziyaret etti.

Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çetin, kadınların yapmış olduğu el işi, yağlı boya, dikiş nakış, bilgisayar çalışmalarını inceledi.

Çetin, "Yeni sezonumuzda da hanım evlerimize yoğun ilgi var. Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Onların başarılarını görmek bizleri de mutlu ediyor." dedi.

Pursaklar Belediyesinin kadınlar için bütün imkanlarını seferber ettiğini belirten Başkan Çetin, yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. Ziyaretten memnun kalan kadınlar da Başkan Çetin'e teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.