pendik escort bayan
ak

Başkan Çelik'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

07.03.2017 - 16:23, Güncelleme: 07.03.2017 - 16:23
 

Başkan Çelik'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çelik, mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çelik, mesajında, kadınlara yılın 365 günü değer veren bir inancın mensubu olduklarını, yaptıkları yatırımlarla kadınlara her anlamda imkanlar sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.Türk ve İslam toplumu kültüründe kadının çok önemli yeri bulunduğa dikkati çeken Çelik, alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed'in, ‘Kadınlar hakkında size hayrı vasiyet ediyorum’ dediğini, Türk geleneklerinde kadının, lider anlamındaki ‘han’ sözcüğünden türetilen ‘hanım’ kelimesiyle adlandırıldığını kaydetti.Kadınların toplum içinde yaşadıkları problemleri gidermeye yönelik pek çok projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:"Kadınlarımızın hem sosyal hayata daha fazla katılmalarını, hem hobilerini geliştirmek isteyenlerin meslek sahibi olmalarını sağlamak için KAYMEK sanat ve mesleki eğitim kurslarımızın hizmet sahasını artırmaya devam ediyoruz. KAYMEK, artık sadece kent merkezinde değil, ilçelerimize yaptığımız Kadın ve Gençlik Merkezleri ile ilçelerimizdeki kadınlarımıza da hizmet veriyor. Yine KAYMEK tarafından verilen girişimcilik eğitimleri ile pek çok kadınımız kendi iş yerini kuruyor. Bu yıl da ilçelerimizde kadın ve gençlik merkezlerini yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca kent merkezinde beş yıldızlı sosyal yaşam merkezleri inşa edeceğiz. Bu merkezlerimizde kreşler de olacak ve kadınlarımız çocuklarını kreşlere bırakarak sosyal aktivitesini ya da sporunu yapabilecek. Tüm bu hizmetlerimizle tek amacımız, kadınlarımızın sosyal ve ekonomik anlamda çok daha iyi duruma gelmelerini sağlamaktır."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çelik, mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çelik, mesajında, kadınlara yılın 365 günü değer veren bir inancın mensubu olduklarını, yaptıkları yatırımlarla kadınlara her anlamda imkanlar sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.

Türk ve İslam toplumu kültüründe kadının çok önemli yeri bulunduğa dikkati çeken Çelik, alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed'in, ‘Kadınlar hakkında size hayrı vasiyet ediyorum’ dediğini, Türk geleneklerinde kadının, lider anlamındaki ‘han’ sözcüğünden türetilen ‘hanım’ kelimesiyle adlandırıldığını kaydetti.

Kadınların toplum içinde yaşadıkları problemleri gidermeye yönelik pek çok projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Kadınlarımızın hem sosyal hayata daha fazla katılmalarını, hem hobilerini geliştirmek isteyenlerin meslek sahibi olmalarını sağlamak için KAYMEK sanat ve mesleki eğitim kurslarımızın hizmet sahasını artırmaya devam ediyoruz. KAYMEK, artık sadece kent merkezinde değil, ilçelerimize yaptığımız Kadın ve Gençlik Merkezleri ile ilçelerimizdeki kadınlarımıza da hizmet veriyor. Yine KAYMEK tarafından verilen girişimcilik eğitimleri ile pek çok kadınımız kendi iş yerini kuruyor. Bu yıl da ilçelerimizde kadın ve gençlik merkezlerini yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca kent merkezinde beş yıldızlı sosyal yaşam merkezleri inşa edeceğiz. Bu merkezlerimizde kreşler de olacak ve kadınlarımız çocuklarını kreşlere bırakarak sosyal aktivitesini ya da sporunu yapabilecek. Tüm bu hizmetlerimizle tek amacımız, kadınlarımızın sosyal ve ekonomik anlamda çok daha iyi duruma gelmelerini sağlamaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.