pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çelik Ticaret Ve Yaşam Alanını Tanıttı

23.01.2018 - 10:53, Güncelleme: 23.01.2018 - 10:53
 

Başkan Çelik Ticaret Ve Yaşam Alanını Tanıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyelerine Bölge Hastanesi çevresine yapılacak iş yerlerinin konumunu göstererek iş yerlerinin fiziki durumuna ilişkin de bilgiler verdiği kaydedildi.Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ocak Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak olan "Açık Teklif Usulü" ile hastane karşısına yapılacak olan 58 dükkanın satışının gerçekleştirileceği bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyelerine Bölge Hastanesi çevresine yapılacak iş yerlerinin konumunu göstererek iş yerlerinin fiziki durumuna ilişkin de bilgiler verdiği kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ocak Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak olan "Açık Teklif Usulü" ile hastane karşısına yapılacak olan 58 dükkanın satışının gerçekleştirileceği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.