pendik escort bayan
ak

Başkan Çelik, Eğitim Yatırımlarını İnceledi

22.03.2018 - 12:38, Güncelleme: 22.03.2018 - 12:38
 

Başkan Çelik, Eğitim Yatırımlarını İnceledi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi inşaatını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi inşaatını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi inşaatını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.Belediye olarak insana yatırım konusunda yaptıkları en önemli projelerden birisi olduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti:"İnşallah yaz mevsimi içerisinde inşaatı bitirerek, açılışa hazır hale getireceğiz. Bir tarafta mesleği olmayan gençlerimiz, diğer tarafta nitelikli eleman arayan iş verenlerimiz var. Biz Meslek Akademisi ile nitelikli eleman arayan iş verenlerimiz için meslek sahibi olmayan gençlerimizi yetiştirmek istiyoruz. İnşallah meslek akademisini yaptığımız zaman yüzlerce gencimiz bu merkezde meslek lisesi statüsünde bilgi sahibi olarak meslek edinecekler. Bu merkezin ayrı bir fonksiyonu daha var. Burası aynı zamanda Mesleki Sınav Merkezi fonksiyonunu da birlikte yürütecek."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi inşaatını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi inşaatını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi inşaatını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye olarak insana yatırım konusunda yaptıkları en önemli projelerden birisi olduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"İnşallah yaz mevsimi içerisinde inşaatı bitirerek, açılışa hazır hale getireceğiz. Bir tarafta mesleği olmayan gençlerimiz, diğer tarafta nitelikli eleman arayan iş verenlerimiz var. Biz Meslek Akademisi ile nitelikli eleman arayan iş verenlerimiz için meslek sahibi olmayan gençlerimizi yetiştirmek istiyoruz. İnşallah meslek akademisini yaptığımız zaman yüzlerce gencimiz bu merkezde meslek lisesi statüsünde bilgi sahibi olarak meslek edinecekler. Bu merkezin ayrı bir fonksiyonu daha var. Burası aynı zamanda Mesleki Sınav Merkezi fonksiyonunu da birlikte yürütecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.