pendik escort bayan
ak

Başkan Çelik, Derevenk Viyadüğü'nde İncelemede Bulundu

04.11.2018 - 12:13, Güncelleme: 04.11.2018 - 12:13
 

Başkan Çelik, Derevenk Viyadüğü'nde İncelemede Bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Derevenk Viyadüğü’nü inceledi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Derevenk Viyadüğü’nü inceledi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, Talas’ı Malatya yoluna bağlayacak olan Derevenk Viyadüğü’nü inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.Şantiyede çalışan işçilerle sohbet eden Çelik, incelemenin ardından yaptığı değerlendirmede, çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.Çelik, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nden viyadüğe kadar olan yaklaşık 3,5 kilometre yol ve Derevenk Viyadüğü’nün yapım işinin Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait olduğunu, viyadüğün girişinden Talas'a ve eski adıyla Tavlusun Caddesi'nden Melikgazi'ye uzanan bağlantı yolunu da Büyükşehir Belediyesi olarak üstlendiklerini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Derevenk Viyadüğü’nü inceledi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Derevenk Viyadüğü’nü inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, Talas’ı Malatya yoluna bağlayacak olan Derevenk Viyadüğü’nü inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Şantiyede çalışan işçilerle sohbet eden Çelik, incelemenin ardından yaptığı değerlendirmede, çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.

Çelik, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nden viyadüğe kadar olan yaklaşık 3,5 kilometre yol ve Derevenk Viyadüğü’nün yapım işinin Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait olduğunu, viyadüğün girişinden Talas'a ve eski adıyla Tavlusun Caddesi'nden Melikgazi'ye uzanan bağlantı yolunu da Büyükşehir Belediyesi olarak üstlendiklerini kaydetti.














Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.