pendik escort bayan
ak

Başkan Çalışkan Ahmet Yesevi Cami İnşaatını İnceledi

10.12.2018 - 12:08, Güncelleme: 10.12.2018 - 12:08
 

Başkan Çalışkan Ahmet Yesevi Cami İnşaatını İnceledi

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Ahmet Yesevi Camisi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan burada...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Ahmet Yesevi Camisi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan burada yaptığı açıklamada kent mezarlığı yanında 3 bin 800 metrekarelik bir alanda inşaatı devam eden Ahmet Yesevi Camisi’ndeki çalışmaların bitmek üzere olduğunu söyledi. Belediye tarafından projelendirilen 2 bin kişinin aynı anda saf tutacağı Ahmet Yesevi Camisi’nin Karaman'ın simgesi olacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:"Geniş musallası, cenazeler için yıkama yeri, soğutma bölümleri, taziye salonları ile cami örnek bir yapı olacak. Şu anda caminin avlu kısmı tamamlanmış durumda. Şehir mezarlığı ve cami avlusunun bir çıkış kapısı birleştirilerek cami ve mezarlık birbirine bağlanmış oldu. Kısa süre içerisinde caminin tamamı bitmiş olacak. Alana dahil edilecek olan yeni müftülük hizmet binası ile birlikte Ahmet Yesevi Camisi tam bir külliye olacak. Burası vatandaşlarımızın destekleriyle yapılıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Ahmet Yesevi Camisi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan burada...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Ahmet Yesevi Camisi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Çalışkan burada yaptığı açıklamada kent mezarlığı yanında 3 bin 800 metrekarelik bir alanda inşaatı devam eden Ahmet Yesevi Camisi’ndeki çalışmaların bitmek üzere olduğunu söyledi.

Belediye tarafından projelendirilen 2 bin kişinin aynı anda saf tutacağı Ahmet Yesevi Camisi’nin Karaman'ın simgesi olacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Geniş musallası, cenazeler için yıkama yeri, soğutma bölümleri, taziye salonları ile cami örnek bir yapı olacak. Şu anda caminin avlu kısmı tamamlanmış durumda. Şehir mezarlığı ve cami avlusunun bir çıkış kapısı birleştirilerek cami ve mezarlık birbirine bağlanmış oldu. Kısa süre içerisinde caminin tamamı bitmiş olacak. Alana dahil edilecek olan yeni müftülük hizmet binası ile birlikte Ahmet Yesevi Camisi tam bir külliye olacak. Burası vatandaşlarımızın destekleriyle yapılıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.