pendik escort bayan
ak

Başkan Büyükkılıç'tan Bilim Merkezi'ne Ziyaret

01.07.2019 - 13:38, Güncelleme: 01.07.2019 - 13:38
 

Başkan Büyükkılıç'tan Bilim Merkezi'ne Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulunun Büyükkılıç, ziyaretçilerle sohbet edip görüşlerini aldı. Başkan Büyükkılıç, Türkiye'nin en büyük gökevi olan planetaryumda öğrenciler ve aileleriyle bilimsel film de izledi. Merkez sayesinde meraklı öğrenciler yetiştireceklerini ve bilim camiasına kazandıracaklarını belirten Büyükkılıç, "Günün koşullarına uymamız, veliler olarak yavrularımızı yönlendirmemiz gerekiyor. Geçmişte alkol ve nikotin bağımlılığı konuşuluyordu şimdi ise teknoloji bağımlılığı konuşuluyor. Teknolojiye hükmetmesini bilmemiz lazım." ifadelerini kullandı. Seçim öncesi açıkladıkları "Bilim Akademisi" projesine değinen Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Bilim Akademisi projemizle ilgili çalışmalara başladık. Bilim Akademisi'ne sınavla alacağımız öğrencilerimizi ücretsiz ve süreli olarak yetiştirmek suretiyle bilim camiasına kazandıracağız. Bu eğitimlerle öğrencilerimizde öz güven oluşturacağız. Sekiz haftalık eğitim süremiz olacak. Bu anlamlı projeye yoğun ilgi olduğunu şimdiden gözlemliyoruz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulunun Büyükkılıç, ziyaretçilerle sohbet edip görüşlerini aldı.

Başkan Büyükkılıç, Türkiye'nin en büyük gökevi olan planetaryumda öğrenciler ve aileleriyle bilimsel film de izledi.

Merkez sayesinde meraklı öğrenciler yetiştireceklerini ve bilim camiasına kazandıracaklarını belirten Büyükkılıç, "Günün koşullarına uymamız, veliler olarak yavrularımızı yönlendirmemiz gerekiyor. Geçmişte alkol ve nikotin bağımlılığı konuşuluyordu şimdi ise teknoloji bağımlılığı konuşuluyor. Teknolojiye hükmetmesini bilmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi açıkladıkları "Bilim Akademisi" projesine değinen Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bilim Akademisi projemizle ilgili çalışmalara başladık. Bilim Akademisi'ne sınavla alacağımız öğrencilerimizi ücretsiz ve süreli olarak yetiştirmek suretiyle bilim camiasına kazandıracağız. Bu eğitimlerle öğrencilerimizde öz güven oluşturacağız. Sekiz haftalık eğitim süremiz olacak. Bu anlamlı projeye yoğun ilgi olduğunu şimdiden gözlemliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.