pendik escort bayan
ak

Başkan Bahçeci'den, Okul Ziyaretleri

22.02.2018 - 19:43, Güncelleme: 22.02.2018 - 19:43
 

Başkan Bahçeci'den, Okul Ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini dinliyor.Bahçeci, Mehmet Akif...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini dinliyor.Bahçeci, Mehmet Akif Ersoy ve Osman Yalçınkaya Anadolu liselerini ziyaret ederek, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.Belirli aralıklarla şehir merkezindeki okulları ziyaret etmeye devam ettiğini belirten Bahçeci, ikinci yarıyılının ilk ziyaretini gerçekleştirdiğini vurgulayarak, okulların genel durumu hakkında bilgi aldığını dile getirdi.Öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini de dinlediğini aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:"Ziyaretlerimizde karşılaştığımız eksik ve aksaklıkları telafi etme imkanı bulduk. Belediyenin çalışmaları ile ilgili öğretmenlerimizi bilgilendiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana okullarımıza imkanlarımız doğrultusunda desteğimizi sağladık. Yapabileceğimiz bütün çalışmaları yaptık. Bu kapsamda okul idarecilerimizle zaman zaman bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Varsa yapabileceğimiz şeyleri konuşuyoruz. Bütün yatırımlarımız çocuklarımız ve gençlerimiz içindir. Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi olarak öğrenci ve öğretmenlere gereken desteği her zaman vermeye çalışıyoruz. Yaklaşık dokuz yıldır vatandaşımızın bize emanet ettiği görevi layıkıyla yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini dinliyor.Bahçeci, Mehmet Akif...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini dinliyor.

Bahçeci, Mehmet Akif Ersoy ve Osman Yalçınkaya Anadolu liselerini ziyaret ederek, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.

Belirli aralıklarla şehir merkezindeki okulları ziyaret etmeye devam ettiğini belirten Bahçeci, ikinci yarıyılının ilk ziyaretini gerçekleştirdiğini vurgulayarak, okulların genel durumu hakkında bilgi aldığını dile getirdi.

Öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini de dinlediğini aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ziyaretlerimizde karşılaştığımız eksik ve aksaklıkları telafi etme imkanı bulduk. Belediyenin çalışmaları ile ilgili öğretmenlerimizi bilgilendiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana okullarımıza imkanlarımız doğrultusunda desteğimizi sağladık. Yapabileceğimiz bütün çalışmaları yaptık. Bu kapsamda okul idarecilerimizle zaman zaman bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Varsa yapabileceğimiz şeyleri konuşuyoruz. Bütün yatırımlarımız çocuklarımız ve gençlerimiz içindir. Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi olarak öğrenci ve öğretmenlere gereken desteği her zaman vermeye çalışıyoruz. Yaklaşık dokuz yıldır vatandaşımızın bize emanet ettiği görevi layıkıyla yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.