pendik escort bayan
ak

Başkan Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

14.01.2019 - 11:03, Güncelleme: 14.01.2019 - 11:03
 

Başkan Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafla bir araya geldi..Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Cacabey Meydanı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafla bir araya geldi..Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Cacabey Meydanı ve çevresindeki esnafı ziyaret etti. Meydanda vatandaşlarla da sohbet eden Bahçeci, her bir vatandaşın fikrinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Kırşehir'in geleceğine yönelik proje ve hizmetlere vatandaşların görüşünü alarak karar verdiklerini belirten Bahçeci, hemşehrilerinin görüş ve taleplerinin kendilerine ışık tuttuğunu vurguladı.Cacabey Meydanı düzenlemesi yapılırken karşı çıkanlar olduğunu aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:"Her şeye karşı olanlar meydanı yaparken ne kadar eziyet etmişti bize. 'Meydanlar şehirlerin kalbidir, etrafında kafeteryalar olur, toplanma alanlarıdır, konser, miting, milli bayramların kutlanma alanlarıdır' demiştik. Atatürk Caddesinde esnafımızı ziyaret ettik, yaptırdığımız anket neticesinde tek yön uygulamasının yönünü çarşı istikametinden Yenice Mahallesi istikametine çevirme kararı aldık, en kısa zamanda uygulanacak."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafla bir araya geldi..Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Cacabey Meydanı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafla bir araya geldi..

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Cacabey Meydanı ve çevresindeki esnafı ziyaret etti.

Meydanda vatandaşlarla da sohbet eden Bahçeci, her bir vatandaşın fikrinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Kırşehir'in geleceğine yönelik proje ve hizmetlere vatandaşların görüşünü alarak karar verdiklerini belirten Bahçeci, hemşehrilerinin görüş ve taleplerinin kendilerine ışık tuttuğunu vurguladı.

Cacabey Meydanı düzenlemesi yapılırken karşı çıkanlar olduğunu aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Her şeye karşı olanlar meydanı yaparken ne kadar eziyet etmişti bize. 'Meydanlar şehirlerin kalbidir, etrafında kafeteryalar olur, toplanma alanlarıdır, konser, miting, milli bayramların kutlanma alanlarıdır' demiştik. Atatürk Caddesinde esnafımızı ziyaret ettik, yaptırdığımız anket neticesinde tek yön uygulamasının yönünü çarşı istikametinden Yenice Mahallesi istikametine çevirme kararı aldık, en kısa zamanda uygulanacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.