pendik escort bayan
ak

Başkan Bahçeci Pazar İnşaatını İnceledi

15.11.2017 - 16:23, Güncelleme: 15.11.2017 - 16:23
 

Başkan Bahçeci Pazar İnşaatını İnceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapımı devam eden köylü pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.Belediyeden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapımı devam eden köylü pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Katlı Pazaryeri yanındaki alanda yapımı devam eden köylü pazarı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Bahçeci, Kırşehir halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade derek, köylü pazarının en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını belirtti.İnşaatın hızla devam ettiğini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:"Pazar ve pazartesi günleri köylülerimiz, şehir merkezine gelerek köylerinde ürettikleri süt, peynir, yoğurt, yumurta ve yağ gibi ürünleri gelişi güzel, sağlıksız ortamlarda satışa sunuyorlardı. Buna bir son vermek istedik. Kapalı pazar yerinin yanına güzel bir pazar yeri yapıyoruz ve köylülerimizi kapalı pazar yerinin yanına taşıyacağız. Bundan sonra köylülerimiz ürettikleri ürünleri, köylü pazar yerinde Kırşehirlilerle buluşturacak. Hem köylülerimiz için hem de vatandaşlarımız için güzel, nezih, sağlıklı bir ortamda satış yapma ve alışveriş yapma imkanı olacak."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapımı devam eden köylü pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.Belediyeden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapımı devam eden köylü pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Katlı Pazaryeri yanındaki alanda yapımı devam eden köylü pazarı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bahçeci, Kırşehir halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade derek, köylü pazarının en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

İnşaatın hızla devam ettiğini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Pazar ve pazartesi günleri köylülerimiz, şehir merkezine gelerek köylerinde ürettikleri süt, peynir, yoğurt, yumurta ve yağ gibi ürünleri gelişi güzel, sağlıksız ortamlarda satışa sunuyorlardı. Buna bir son vermek istedik. Kapalı pazar yerinin yanına güzel bir pazar yeri yapıyoruz ve köylülerimizi kapalı pazar yerinin yanına taşıyacağız.

Bundan sonra köylülerimiz ürettikleri ürünleri, köylü pazar yerinde Kırşehirlilerle buluşturacak. Hem köylülerimiz için hem de vatandaşlarımız için güzel, nezih, sağlıklı bir ortamda satış yapma ve alışveriş yapma imkanı olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.