pendik escort bayan
ak

Başkan Bahçeci, Altyapı Çalışmaları İnceledi

21.10.2016 - 18:28, Güncelleme: 21.10.2016 - 18:28
 

Başkan Bahçeci, Altyapı Çalışmaları İnceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin, kent genelinde devam eden içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hattı çalışmalarında incelemelerde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin, kent genelinde devam eden içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hattı çalışmalarında incelemelerde bulunduğu bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek, biten kanalizasyon hatlarında abone bağlantılarının ise sürdüğünü belirtti.Kısa sürede çalışmaları tamamlayarak vatandaşlara verdikleri sıkıntıyı gidermeye gayret ettiklerini vurgulayan Bahçeci, daha sonra asfaltlama yapılacağını dile getirdi.Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı projesinde ise en önemli kısım olan büyük kuş bahçesi inşaatının devam ettiğini vurgulayan Bahçeci, şu ifadeleri kullandı:"Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı Projemizde teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıklarımız, bir an önce giderilecek ve kısa sürede hizmete açılacak. Şehrimizde oluşan altyapı çalışmalarımızı tamamlayarak, kenti modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. Kırşehir'in gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin, kent genelinde devam eden içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hattı çalışmalarında incelemelerde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin, kent genelinde devam eden içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hattı çalışmalarında incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek, biten kanalizasyon hatlarında abone bağlantılarının ise sürdüğünü belirtti.

Kısa sürede çalışmaları tamamlayarak vatandaşlara verdikleri sıkıntıyı gidermeye gayret ettiklerini vurgulayan Bahçeci, daha sonra asfaltlama yapılacağını dile getirdi.

Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı projesinde ise en önemli kısım olan büyük kuş bahçesi inşaatının devam ettiğini vurgulayan Bahçeci, şu ifadeleri kullandı:

"Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı Projemizde teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıklarımız, bir an önce giderilecek ve kısa sürede hizmete açılacak. Şehrimizde oluşan altyapı çalışmalarımızı tamamlayarak, kenti modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. Kırşehir'in gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.