pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın’ın esnaf gezileri sürüyor

02.08.2014 - 17:26, Güncelleme: 02.08.2014 - 17:26
 

Başkan Aydın’ın esnaf gezileri sürüyor

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın'ın gezilerindeki durağı bu sefer Bankalar Caddesi oldu.

Bankalar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek geçmiş bayramlarını tebrik eden Başkan Aydın, seçimlerde verdikleri destekten ötürü vatandaşlara teşekkür ederek onların sıkıntılarını yerinde dinledi.   Girdiği her iş yerinde büyük bir memnuniyetle karşılanan Başkan Aydın'a geziler sırasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve parti yöneticileri de eşlik etti.   Hizmetlerden ötürü Başkan Aydın'a teşekkür eden esnaflar, Karşıyaka Köprüsü'ne yapılan yeni bağlantı yolları başta olmak üzere hayata geçirilecek projelerin Sivas'ı geliştireceğini ifade ettiler.   Öte yandan vatandaşlar Aydın’a gösterdikleri desteği 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de göstereceklerini belirterek, Erdoğan’ın yanında olduklarını vurguladılar. - SİVAS haber, Sivas, Belediye, Başkanı, Aydın, dan, Esnafa, Ziyaret, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Aydın, İl Başkanı Sami Aydın, Sami Aydın, Belediye Başkanı Aydın, Kadir Aydın, Adalet Ve Kalkınma Partisi, AKP, Ak Parti, Sivas
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın'ın gezilerindeki durağı bu sefer Bankalar Caddesi oldu.

Bankalar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek geçmiş bayramlarını tebrik eden Başkan Aydın, seçimlerde verdikleri destekten ötürü vatandaşlara teşekkür ederek onların sıkıntılarını yerinde dinledi.

 

Girdiği her iş yerinde büyük bir memnuniyetle karşılanan Başkan Aydın'a geziler sırasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve parti yöneticileri de eşlik etti.

 

Hizmetlerden ötürü Başkan Aydın'a teşekkür eden esnaflar, Karşıyaka Köprüsü'ne yapılan yeni bağlantı yolları başta olmak üzere hayata geçirilecek projelerin Sivas'ı geliştireceğini ifade ettiler.

 

Öte yandan vatandaşlar Aydın’a gösterdikleri desteği 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de göstereceklerini belirterek, Erdoğan’ın yanında olduklarını vurguladılar. - SİVAS

haber, Sivas, Belediye, Başkanı, Aydın, dan, Esnafa, Ziyaret, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Aydın, İl Başkanı Sami Aydın, Sami Aydın, Belediye Başkanı Aydın, Kadir Aydın, Adalet Ve Kalkınma Partisi, AKP, Ak Parti, Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.