pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın'dan Yaşlı Çifte Ziyaret

19.03.2018 - 12:18, Güncelleme: 19.03.2018 - 12:18
 

Başkan Aydın'dan Yaşlı Çifte Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kentteki yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kentteki yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Aydın, çat kapı ziyaret programları kapsamında Gültepe Mahallesi'nde ev ziyaretinde bulundu.Ev sahibi 74 yaşındaki Eyyüp ve 73 yaşındaki eşi Nafiye Dolmuş ile bir süre sohbet eden Aydın, bel fıtığı ameliyatı geçiren Eyyüp Dolmuş'a "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, bir taleplerinin olup olmadığını sordu.Ziyarette, Dolmuş çiftini yalnız bırakmayan torunları da Başkan Aydın'a yoğun ilgi gösterdi.Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ev ziyaretinde Dolmuş ailesinin fertleri, Başkan Aydın ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kentteki yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kentteki yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Aydın, çat kapı ziyaret programları kapsamında Gültepe Mahallesi'nde ev ziyaretinde bulundu.

Ev sahibi 74 yaşındaki Eyyüp ve 73 yaşındaki eşi Nafiye Dolmuş ile bir süre sohbet eden Aydın, bel fıtığı ameliyatı geçiren Eyyüp Dolmuş'a "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Ziyarette, Dolmuş çiftini yalnız bırakmayan torunları da Başkan Aydın'a yoğun ilgi gösterdi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ev ziyaretinde Dolmuş ailesinin fertleri, Başkan Aydın ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.