pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın'dan 'seçim' açıklaması

Siyaset 23.11.2018 - 11:18, Güncelleme: 23.11.2018 - 11:18
 

Başkan Aydın'dan 'seçim' açıklaması

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçimler ve adaylık süreci ile ilgili açıklama yaptı.

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçimler ve adaylık süreci ile ilgili açıklama yaptı. Aydın, "Partimiz aday gösterirse yola devam edeceğiz, bir başkası olursa saygı duyacağız" dedi.Belediye Başkanı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçimlerin şehirde herkesin merakını artırdığını belirten yazılı açıklamada, "Sizlere bir açıklama yapma zarureti doğmuştur. Milletin partisi AK Partimizin birçok Belediye Başkan adayımız önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Rabbime şükürler olsun ki, biz 16 yıl önce milletin davası olan AK Partimizin tabelasını Sivas'ta ilk asan olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çok zor zamanlardan, tuzaklardan, hainliklerden, darbe teşebbüslerinden geçerek bugünlere kadar geldik. Ülkemiz ile birlikte AK Parti kadrolarımızın ve Belediyeciliğimizin Sivas'ımızı nereden alıp nereye getirdiğimiz ortadır. Bu şehire sayısız eserler kazandırıp, bizlere hizmet etmeyi nasip ettiği için Mevlama hamd olsun. Sizlerin güvenini boşa çıkarmadık, emanetinize sahip çıktık, alnımız açık başımız dik elhamdülillah. Daha çok çalışmamız gereken yeni bir dönemin başlangıcındayız, Partimiz hafta sonu Sivas Belediye Başkan adayını açıklayacaktır. Eğer bizi aday olarak gösterirlerse durmadan koşarak yolumuza devam edeceğiz, bir başka arkadaşımızı aday olarak gösterirlerse de, saygı duyacağız, bıraktığımız yerden, çıtayı daha yükseğe çıkarması için destek olacağız ve dua edeceğiz" ifadelerini kullandı.Aydın, davaya sahip çıkacaklarını belirttiği açıklamada, "Bu dava ben değil, biz davasıdır, sonuç her ne olursa olsun liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız, yolundayız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" sözlerine yer verdi.FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçimler ve adaylık süreci ile ilgili açıklama yaptı.

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçimler ve adaylık süreci ile ilgili açıklama yaptı. Aydın, "Partimiz aday gösterirse yola devam edeceğiz, bir başkası olursa saygı duyacağız" dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçimlerin şehirde herkesin merakını artırdığını belirten yazılı açıklamada, "Sizlere bir açıklama yapma zarureti doğmuştur. Milletin partisi AK Partimizin birçok Belediye Başkan adayımız önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Rabbime şükürler olsun ki, biz 16 yıl önce milletin davası olan AK Partimizin tabelasını Sivas'ta ilk asan olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çok zor zamanlardan, tuzaklardan, hainliklerden, darbe teşebbüslerinden geçerek bugünlere kadar geldik. Ülkemiz ile birlikte AK Parti kadrolarımızın ve Belediyeciliğimizin Sivas'ımızı nereden alıp nereye getirdiğimiz ortadır. Bu şehire sayısız eserler kazandırıp, bizlere hizmet etmeyi nasip ettiği için Mevlama hamd olsun. Sizlerin güvenini boşa çıkarmadık, emanetinize sahip çıktık, alnımız açık başımız dik elhamdülillah. Daha çok çalışmamız gereken yeni bir dönemin başlangıcındayız, Partimiz hafta sonu Sivas Belediye Başkan adayını açıklayacaktır. Eğer bizi aday olarak gösterirlerse durmadan koşarak yolumuza devam edeceğiz, bir başka arkadaşımızı aday olarak gösterirlerse de, saygı duyacağız, bıraktığımız yerden, çıtayı daha yükseğe çıkarması için destek olacağız ve dua edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydın, davaya sahip çıkacaklarını belirttiği açıklamada, "Bu dava ben değil, biz davasıdır, sonuç her ne olursa olsun liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız, yolundayız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" sözlerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.