pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın'dan Esnaf Ziyareti

21.03.2018 - 15:13, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:13
 

Başkan Aydın'dan Esnaf Ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi üzerinde iş yeri bulunan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi üzerinde iş yeri bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Kaldırım ve yollarının yenilenmesini talep eden mahalle sakinleri, Mevlana, Abdulvahabi Gazi, Hikmet Işık caddeleri gibi Hayri Sığırcı Caddesi'nin de yeniden düzenlenmesini istedi.Başkan Aydın'da her mahallede çalışma yaptıklarını bu yıl içerisinde burada da çalışma yapacaklarını söyledi. Aydın, çalışmalar sırasında esnaftan çalışanlara destek olmalarını istedi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi üzerinde iş yeri bulunan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Aydın, Hayri Sığırcı Caddesi üzerinde iş yeri bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaldırım ve yollarının yenilenmesini talep eden mahalle sakinleri, Mevlana, Abdulvahabi Gazi, Hikmet Işık caddeleri gibi Hayri Sığırcı Caddesi'nin de yeniden düzenlenmesini istedi.

Başkan Aydın'da her mahallede çalışma yaptıklarını bu yıl içerisinde burada da çalışma yapacaklarını söyledi.

Aydın, çalışmalar sırasında esnaftan çalışanlara destek olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.