pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın'dan bayram mesajı

Siyaset 17.08.2018 - 16:48, Güncelleme: 17.08.2018 - 16:48
 

Başkan Aydın'dan bayram mesajı

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Paylaşmak, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:"Bu sevincimize gölge düşürmek isteyen, birlik ve beraberliğimize kast eden hain odaklar; gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için geçmişten bu yana nice oyunlar sergilemiştir. Son günlerde ise ülkemizin maruz kaldığı ekonomik saldırılar karşısında, millet olarak bir ve beraberce göstermiş olduğumuz kardeşlik ruhuyla, yine tüm dünyaya büyük bir mesaj verdik. Kirli ellerin, hain emellerine ülkemizi teslim etmedik, etmeyeceğiz. Rabbim bu birlik ve kardeşlik ruhumuzu daim kılsın. Milletimiz dünden bugüne yardımlaşmaya, düşene el uzatmaya her zaman değer vermiştir. Kurban Bayramı da yardımlaşmanın zirve yaptığı nadide günlerdir. Bugünlerin en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Kul olmanın ebedi hazzını tekbir ve kurbanlarımızla bütün kâinata ilan ederek, tükenmez bir şükran ve minnet duygusu içinde Allah'a ve mukaddes dinimize bağlılığımızı yenileyeceğiz. Daha nice bayramlara, sağlık ve esenlikle erişmek dileği ile selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı bayramlar."FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Paylaşmak, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sevincimize gölge düşürmek isteyen, birlik ve beraberliğimize kast eden hain odaklar; gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için geçmişten bu yana nice oyunlar sergilemiştir. Son günlerde ise ülkemizin maruz kaldığı ekonomik saldırılar karşısında, millet olarak bir ve beraberce göstermiş olduğumuz kardeşlik ruhuyla, yine tüm dünyaya büyük bir mesaj verdik. Kirli ellerin, hain emellerine ülkemizi teslim etmedik, etmeyeceğiz. Rabbim bu birlik ve kardeşlik ruhumuzu daim kılsın. Milletimiz dünden bugüne yardımlaşmaya, düşene el uzatmaya her zaman değer vermiştir. Kurban Bayramı da yardımlaşmanın zirve yaptığı nadide günlerdir. Bugünlerin en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Kul olmanın ebedi hazzını tekbir ve kurbanlarımızla bütün kâinata ilan ederek, tükenmez bir şükran ve minnet duygusu içinde Allah'a ve mukaddes dinimize bağlılığımızı yenileyeceğiz. Daha nice bayramlara, sağlık ve esenlikle erişmek dileği ile selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı bayramlar."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.