pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Siyaset 16.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 16.03.2018 - 16:03
 

Başkan Aydın'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yayımladığı mesajında, "'Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını...

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yayımladığı mesajında, "'Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır'" dedi.Başkan Aydın, Çanakkale Zaferi ile ilgili mesajında büyük zaferin 103'üncü yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatarak, "'Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır. Ata topraklarımızı yedi düvele karşı savunduğumuz Çanakkale, Anadolu insanının iman dolu yüreğindeki mayadır. Çanakkale, milletimizin şehadet arzusunda adeta bir sembol olmuştur. O yıl kadim şehrimizde, Sivas Lisesinin mezun yerine vatan için öğrencilerini şehit vermesi, Türk milletinin istiklali uğruna nelerini feda edebileceğinin bir kanıtıdır. Anadolu topraklarında yaşamak hiçbir zaman rahat olmamıştır, zira bu topraklar atalarımızın kanlarıyla sulanmıştır'" ifadelerini kullandı.Vatanı ve istiklali için canını feda etmekten tarihin hiçbir safhasında geri durmayan Türk milletinin bugün de aynı asil kanı damarlarında taşıdığına dikkat çeken Aydın şu ifadeleri kullandı:''Yakın zamanda 15 Temmuz'da verdiğimiz büyük sınav, vatan sevdamızın zirvesidir. O gün mermilere göğsünü siper eden halk, bugün de tanklara, uçaklara karşı koymasını bilmiştir. Şimdiyse ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden terör unsurlarını temizlemek ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak adına Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonunda destan yazan askerimiz, tüm mazlum coğrafyalara da umut olmuştur. Atalarımızın yüzyıllarca adaletle yönettiği, barış ve esenlik diyarı olan topraklar, bugün emperyalist güçler tarafından işgal edilmiş, masum halkı adeta kan ağlamaktadır. Tarih bize önemli ve zor bir görev yüklemektedir. Son kale Türkiye'dir. Bu bilinci yaymak ve sadece ülkemiz değil, mensubu bulunduğumuz İslam coğrafyasında söz sahibi olarak akan kana dur demek zorundayız. Biz Çanakkale şehitlerinin torunları olarak onların emanetinin arkasındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümünde bu vatanı, bayrağı ve istiklali bizlere mukaddes bir emanet olarak bırakan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, geçmişten bugüne gerek istiklâlimiz gerekse bölünmez bütünlüğümüzü müdafaa uğruna kendini feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun." FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yayımladığı mesajında, "'Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını...

SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yayımladığı mesajında, "'Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır'" dedi.

Başkan Aydın, Çanakkale Zaferi ile ilgili mesajında büyük zaferin 103'üncü yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatarak, "'Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır. Ata topraklarımızı yedi düvele karşı savunduğumuz Çanakkale, Anadolu insanının iman dolu yüreğindeki mayadır. Çanakkale, milletimizin şehadet arzusunda adeta bir sembol olmuştur. O yıl kadim şehrimizde, Sivas Lisesinin mezun yerine vatan için öğrencilerini şehit vermesi, Türk milletinin istiklali uğruna nelerini feda edebileceğinin bir kanıtıdır. Anadolu topraklarında yaşamak hiçbir zaman rahat olmamıştır, zira bu topraklar atalarımızın kanlarıyla sulanmıştır'" ifadelerini kullandı.

Vatanı ve istiklali için canını feda etmekten tarihin hiçbir safhasında geri durmayan Türk milletinin bugün de aynı asil kanı damarlarında taşıdığına dikkat çeken Aydın şu ifadeleri kullandı:

''Yakın zamanda 15 Temmuz'da verdiğimiz büyük sınav, vatan sevdamızın zirvesidir. O gün mermilere göğsünü siper eden halk, bugün de tanklara, uçaklara karşı koymasını bilmiştir. Şimdiyse ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden terör unsurlarını temizlemek ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak adına Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonunda destan yazan askerimiz, tüm mazlum coğrafyalara da umut olmuştur. Atalarımızın yüzyıllarca adaletle yönettiği, barış ve esenlik diyarı olan topraklar, bugün emperyalist güçler tarafından işgal edilmiş, masum halkı adeta kan ağlamaktadır. Tarih bize önemli ve zor bir görev yüklemektedir. Son kale Türkiye'dir. Bu bilinci yaymak ve sadece ülkemiz değil, mensubu bulunduğumuz İslam coğrafyasında söz sahibi olarak akan kana dur demek zorundayız. Biz Çanakkale şehitlerinin torunları olarak onların emanetinin arkasındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümünde bu vatanı, bayrağı ve istiklali bizlere mukaddes bir emanet olarak bırakan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, geçmişten bugüne gerek istiklâlimiz gerekse bölünmez bütünlüğümüzü müdafaa uğruna kendini feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.