pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

30.10.2017 - 12:38, Güncelleme: 30.10.2017 - 12:38
 

Başkan Aydın, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencilerle bir araya geldi. Belediyeden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencilerle bir araya geldi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen programda konuşan Aydın, şehirde yaşayan insanların yaşam kalitesini artırmak, mutlu ve huzurlu bir ortam sunmak amacıyla hizmet ürettiklerini belirtti. Topluma faydalı olmak için çalışan siyasetçi ve devlet adamlarının özel hayatlarından büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Aydın, "Bu ülkeyi bize huzur içinde bırakmak, namusumuzu, şerefimizi, onurumuzu korumak ve bayrağımızı indirtmemek için canlarını feda eden şehitlerimizin fedakarlığını düşündüğümüz zaman, bizim yaptığımızın çok da bir şey ifade etmediğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Şehir içi ulaşımda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve tek biletle üniversiteye ulaşmanın sadece ulaşım giderlerini düşürmekle kalmadığını kaydeden Başkan Aydın, ''Eskiden öğrencilerimiz tek biletle üniversiteye gidebilmek için merkezden ev kiralamak durumunda kalıyordu. Bu da merkezdeki kira fiyatlarının yükselmesine neden oluyordu. Artık öğrencilerimiz şehrin her yerinden bütçelerine göre ev kiralayabilecek." dedi. Aydın, şehir içi taşıma yapan halk otobüslerinin kısa zamanda değişeceğini de belirterek, yapımı süren Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın Yenişehir Bölgesi’nden direkt üniversiteye uzanacak bir bulvar olduğunu ve projenin tamamlanmasıyla öğrencilerin merkeze yürüyerek dahi gelebileceğini ifade etti. Programı organize eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ise üniversite öğrenciler ile siyasi liderleri bir araya getirmek istediklerini belirterek, "Bu anlamda ilk programımızı şehrül-emin olan başkanımızla yapmak istedik. Çünkü başkanımız, üniversite öğrencilerinin en büyük sorunu olan ulaşım sıkıntısını her mahalleden tek seferle üniversiteye ulaşmayı mümkün kılarak çözüme kavuşturdu. Kendisine 56 bin üniversite öğrencisi adına teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencilerle bir araya geldi. Belediyeden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencilerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen programda konuşan Aydın, şehirde yaşayan insanların yaşam kalitesini artırmak, mutlu ve huzurlu bir ortam sunmak amacıyla hizmet ürettiklerini belirtti.

Topluma faydalı olmak için çalışan siyasetçi ve devlet adamlarının özel hayatlarından büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Aydın, "Bu ülkeyi bize huzur içinde bırakmak, namusumuzu, şerefimizi, onurumuzu korumak ve bayrağımızı indirtmemek için canlarını feda eden şehitlerimizin fedakarlığını düşündüğümüz zaman, bizim yaptığımızın çok da bir şey ifade etmediğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Şehir içi ulaşımda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve tek biletle üniversiteye ulaşmanın sadece ulaşım giderlerini düşürmekle kalmadığını kaydeden Başkan Aydın, ''Eskiden öğrencilerimiz tek biletle üniversiteye gidebilmek için merkezden ev kiralamak durumunda kalıyordu. Bu da merkezdeki kira fiyatlarının yükselmesine neden oluyordu. Artık öğrencilerimiz şehrin her yerinden bütçelerine göre ev kiralayabilecek." dedi.

Aydın, şehir içi taşıma yapan halk otobüslerinin kısa zamanda değişeceğini de belirterek, yapımı süren Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın Yenişehir Bölgesi’nden direkt üniversiteye uzanacak bir bulvar olduğunu ve projenin tamamlanmasıyla öğrencilerin merkeze yürüyerek dahi gelebileceğini ifade etti.

Programı organize eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ise üniversite öğrenciler ile siyasi liderleri bir araya getirmek istediklerini belirterek, "Bu anlamda ilk programımızı şehrül-emin olan başkanımızla yapmak istedik. Çünkü başkanımız, üniversite öğrencilerinin en büyük sorunu olan ulaşım sıkıntısını her mahalleden tek seferle üniversiteye ulaşmayı mümkün kılarak çözüme kavuşturdu. Kendisine 56 bin üniversite öğrencisi adına teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.