pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın Asfalt Çalışmalarını İnceledi

17.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 17.10.2017 - 12:43
 

Başkan Aydın Asfalt Çalışmalarını İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye ekiplerince Mezatçılar Çarşısı'nda yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye ekiplerince Mezatçılar Çarşısı'nda yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar hakkında bölge esnafını bilgilendiren Aydın, Mevlana Tüneli, Gazi Lisesi ve Yukarı Tekke battı çıktıları, Karşıyaka Köprüsü ve DSİ Viyadüğü gibi devasa projelerin yanı sıra mahalle aralarında rutin hale gelen altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Esnafların yaşadığı sıkıntıları dinleyen Aydın, sorunların çözümü noktasında çalışma yapılacağını aktararak, ilgili müdürlere talimat verdi. Esnaflar ise yapılan çalışmalardan dolayı Aydın'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye ekiplerince Mezatçılar Çarşısı'nda yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye ekiplerince Mezatçılar Çarşısı'nda yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar hakkında bölge esnafını bilgilendiren Aydın, Mevlana Tüneli, Gazi Lisesi ve Yukarı Tekke battı çıktıları, Karşıyaka Köprüsü ve DSİ Viyadüğü gibi devasa projelerin yanı sıra mahalle aralarında rutin hale gelen altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

Esnafların yaşadığı sıkıntıları dinleyen Aydın, sorunların çözümü noktasında çalışma yapılacağını aktararak, ilgili müdürlere talimat verdi.

Esnaflar ise yapılan çalışmalardan dolayı Aydın'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.