pendik escort bayan
ak

Başkan Aydın, Alt Geçit Çalışmalarını İnceledi

21.10.2016 - 11:38, Güncelleme: 21.10.2016 - 11:38
 

Başkan Aydın, Alt Geçit Çalışmalarını İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Halfelikte yapımı devam eden alt geçit çalışmalarında incelemelerde bulundu.Çalışmalarda sona gelindiğini...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Halfelikte yapımı devam eden alt geçit çalışmalarında incelemelerde bulundu.Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Belediye Başkanı Aydın, en zor kısımlarının tamamlandığını söyledi.Bu alanda kendilerini en çok zorlayanın Mundar Irmağın Baypas edilmesi olduğunu aktaran Aydın, "Çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Köprünün de bir kısmını tamamlayarak trafiği bu kısma aldık. Şu anda diğer kısımda çalışmalarımız devam ediyor. Sadece gündüz değil gecede çalışmalarımız devam ediyor. Projenin tamamlanması 6 ay öngörülmüştü. Fakat biz, bu süreyi 3 aya çekmeyi hedefledik. 3 hafta içerisinde köprü üst kısmı tamamen trafiğe açılmış olacak. Kış gelmeden çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz." dedi."Kararlılık, çalışkanlık başarıyı getiriyor" diyen Başkan Aydın, şunları kaydetti:"İlk proje olması sebebiyle biraz zorlukları vardı. Gerçekten cesaret isteyen bir projeydi. Tamamlandığı zaman zor bir çalışma gibi görünmüyor. Ancak özellikle altyapıda karşılaşılan sorunlar buraya özgü altyapı karmaşıklığı ve bunları uygun çözümler üreterek bertaraf etmek işin en zor kısmıydı. Buranın zemini sorunlu bir zemin, balçık bulunan bir zemin, burada 9 metre gibi bir derinlikle bu işi yapmak ve bu kadar kısa bir sürede yapmak kolay değildi. Arkadaşlarımız ilk başladığımız yıllarda moral ve motivasyona ihtiyaç duyuyorlardı. Bizde hemen hemen her gün gelerek o motivasyonu sağlamaya çalıştık. Ama şimdi tekrarını yapsak motivasyona ihtiyaç olmadan çok rahatlıkla yapacak tecrübeye kavuştular. Burada göstermiş oldukları özveri için çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Halfelikte yapımı devam eden alt geçit çalışmalarında incelemelerde bulundu.Çalışmalarda sona gelindiğini...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Halfelikte yapımı devam eden alt geçit çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Belediye Başkanı Aydın, en zor kısımlarının tamamlandığını söyledi.

Bu alanda kendilerini en çok zorlayanın Mundar Irmağın Baypas edilmesi olduğunu aktaran Aydın, "Çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Köprünün de bir kısmını tamamlayarak trafiği bu kısma aldık. Şu anda diğer kısımda çalışmalarımız devam ediyor. Sadece gündüz değil gecede çalışmalarımız devam ediyor. Projenin tamamlanması 6 ay öngörülmüştü. Fakat biz, bu süreyi 3 aya çekmeyi hedefledik. 3 hafta içerisinde köprü üst kısmı tamamen trafiğe açılmış olacak. Kış gelmeden çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

"Kararlılık, çalışkanlık başarıyı getiriyor" diyen Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"İlk proje olması sebebiyle biraz zorlukları vardı. Gerçekten cesaret isteyen bir projeydi. Tamamlandığı zaman zor bir çalışma gibi görünmüyor. Ancak özellikle altyapıda karşılaşılan sorunlar buraya özgü altyapı karmaşıklığı ve bunları uygun çözümler üreterek bertaraf etmek işin en zor kısmıydı. Buranın zemini sorunlu bir zemin, balçık bulunan bir zemin, burada 9 metre gibi bir derinlikle bu işi yapmak ve bu kadar kısa bir sürede yapmak kolay değildi. Arkadaşlarımız ilk başladığımız yıllarda moral ve motivasyona ihtiyaç duyuyorlardı. Bizde hemen hemen her gün gelerek o motivasyonu sağlamaya çalıştık. Ama şimdi tekrarını yapsak motivasyona ihtiyaç olmadan çok rahatlıkla yapacak tecrübeye kavuştular. Burada göstermiş oldukları özveri için çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.