pendik escort bayan
ak

Başkan Arı, Vatandaşları Dinledi

14.05.2019 - 10:08, Güncelleme: 14.05.2019 - 10:08
 

Başkan Arı, Vatandaşları Dinledi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında kabul ettiği vatandaşlarla görüşerek, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.Başkan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında kabul ettiği vatandaşlarla görüşerek, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.Başkan Arı, belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik, belediye hizmetleri ile ilgili talep ve görüşlerini bildirmek amacıyla ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.Tek tek ilgilendiği vatandaşlarla sohbet eden Arı, açıklamada bulundu.Nevşehir'e hizmet etmenin kendileri için onur kaynağı olduğunu dile getiren Arı, "Bizler, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile hareket ediyoruz. Nevşehir'deki tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak her mahallenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı planlıyoruz. Bize güvenen insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız ve bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz." dedi.Başkan Arı, ayrıca, Emine Can ve Volkan Solmaz isimli gençlerin de nikahını kıydı. Arı, çifte Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve fincan takımı hediye etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında kabul ettiği vatandaşlarla görüşerek, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.Başkan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında kabul ettiği vatandaşlarla görüşerek, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Başkan Arı, belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik, belediye hizmetleri ile ilgili talep ve görüşlerini bildirmek amacıyla ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.

Tek tek ilgilendiği vatandaşlarla sohbet eden Arı, açıklamada bulundu.

Nevşehir'e hizmet etmenin kendileri için onur kaynağı olduğunu dile getiren Arı, "Bizler, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile hareket ediyoruz. Nevşehir'deki tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak her mahallenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı planlıyoruz. Bize güvenen insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız ve bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz." dedi.

Başkan Arı, ayrıca, Emine Can ve Volkan Solmaz isimli gençlerin de nikahını kıydı. Arı, çifte Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve fincan takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.