pendik escort bayan
ak

Başkan Arı Ürdün'de Temaslarda Bulundu

10.07.2019 - 14:33, Güncelleme: 10.07.2019 - 14:33
 

Başkan Arı Ürdün'de Temaslarda Bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA)...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) toplantılarına katılmak üzere gittiği Ürdün'ün başkenti Amman'da çeşitli temaslarda bulunduğu bildirildi.Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkanı Arı'nın, UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısında, üye yerel yönetimlerin yetkilileriyle temaslarda bulunduğu belirtildi.Toplantıya birlikte katıldığı Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Esat Özaltın ile oturum aralarında, farklı ülkelerden gelen belediye başkanları ile görüşen Arı'nın Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tanıtımını yaptığı kaydedildi.Açıklamada gvrüşlerine yer verilen Arı, şunları kaydetti:"Dünyanın neresinde olursak olalım, güzel şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Ürdün'de de şehrimizden gelen belediye başkanlarımız ile birlikte sürekli olarak hem bölgemizin hem de şehrimizin tanıtımını yapıyoruz. Uluslararası platformda şehrimizin tanınırlığını arttırmak için Nevşehir'e yeni uluslararası organizasyonlar kazandırma hedefindeyiz."
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA)...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) toplantılarına katılmak üzere gittiği Ürdün'ün başkenti Amman'da çeşitli temaslarda bulunduğu bildirildi.

Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkanı Arı'nın, UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısında, üye yerel yönetimlerin yetkilileriyle temaslarda bulunduğu belirtildi.

Toplantıya birlikte katıldığı Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Esat Özaltın ile oturum aralarında, farklı ülkelerden gelen belediye başkanları ile görüşen Arı'nın Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tanıtımını yaptığı kaydedildi.

Açıklamada gvrüşlerine yer verilen Arı, şunları kaydetti:

"Dünyanın neresinde olursak olalım, güzel şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Ürdün'de de şehrimizden gelen belediye başkanlarımız ile birlikte sürekli olarak hem bölgemizin hem de şehrimizin tanıtımını yapıyoruz. Uluslararası platformda şehrimizin tanınırlığını arttırmak için Nevşehir'e yeni uluslararası organizasyonlar kazandırma hedefindeyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.