pendik escort bayan
ak

Başkan Arı, Proje Alanında İncelemede Bulundu

24.05.2019 - 16:23, Güncelleme: 24.05.2019 - 16:23
 

Başkan Arı, Proje Alanında İncelemede Bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenleme çalışmalarının başlatılacağı Gülbahçe Parkı'nda incelemede bulundu.Kent merkezinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenleme çalışmalarının başlatılacağı Gülbahçe Parkı'nda incelemede bulundu.Kent merkezinde insanların önemli uğrak mekanlarından olan parkta yapılacak çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Arı, projenin tamamlanmasının ardından parkın çok daha ferah bir yer olacağını kaydetti.Kent halkına hizmet edebilmenin kendileri için onur kaynağı olduğunu dile getiren Arı, "Nevşehir'deki vatandaşlarımızı sahipleniyor, dertleriyle dertleniyoruz. İhtiyaçlarına ve taleplerine cevap vermek için çalışıyoruz. Bu şehirde yaşayan insanların mutluluğunu önemsiyor, siyasetimizin merkezine hizmetkarı olduğumuz vatandaşımızı koyuyoruz. Nevşehir'de her kesime eşit mesafedeyiz. Kucaklayıcı ve birleştirici anlayışımızla tüm kent değerlerimize sahip çıkıyoruz." dedi. Arı'ya incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ile birim müdürleri de eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenleme çalışmalarının başlatılacağı Gülbahçe Parkı'nda incelemede bulundu.Kent merkezinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenleme çalışmalarının başlatılacağı Gülbahçe Parkı'nda incelemede bulundu.

Kent merkezinde insanların önemli uğrak mekanlarından olan parkta yapılacak çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Arı, projenin tamamlanmasının ardından parkın çok daha ferah bir yer olacağını kaydetti.

Kent halkına hizmet edebilmenin kendileri için onur kaynağı olduğunu dile getiren Arı, "Nevşehir'deki vatandaşlarımızı sahipleniyor, dertleriyle dertleniyoruz. İhtiyaçlarına ve taleplerine cevap vermek için çalışıyoruz. Bu şehirde yaşayan insanların mutluluğunu önemsiyor, siyasetimizin merkezine hizmetkarı olduğumuz vatandaşımızı koyuyoruz. Nevşehir'de her kesime eşit mesafedeyiz. Kucaklayıcı ve birleştirici anlayışımızla tüm kent değerlerimize sahip çıkıyoruz." dedi.

Arı'ya incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ile birim müdürleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.