pendik escort bayan
ak

Başkan Arı, Ankara'da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

26.04.2019 - 09:33, Güncelleme: 26.04.2019 - 09:33
 

Başkan Arı, Ankara'da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Süleyman...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kızılcahamam'da düzenlenecek olan AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampına katılmak üzere Ankara'ya giden Arı, burada ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal ile görüştü.Ağbal ile Nevşehir'e yapılacak yatırımlar konusunda istişarelerde bulunan Arı, projelerle ilgili bilgi verdi.Arı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağbal, Nevşehir'e yapılacak yatırımların destekçisi olacağını belirtti.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u da ziyaret eden Arı, Nevşehir'e kazandırmayı hedeflediği eğitim projeleri konusunda istişarelerde bulundu. Arı, daha sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da makamında ziyaret etti. Bakan Soylu'ya seçim çalışmalarında kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Arı, "Sayın bakanımız Nevşehir ziyaretinde binlerce kişiye hitap ederek bizlere destek verdi. Nevşehirli hemşehrilerimizin çok sevdiği bakanımız bizleri bu ziyaretiyle onurlandırdı. Kendisine şükran borçluyuz." dedi.Başkan Arı, ziyaretin anısına Bakan Soylu'ya yöresel el sanatlarından çini kaftan hediye etti.Arı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurumu Başkanı Yunus Arıncı ve Cumhurbaşkanlığı Personel Genel Müdürü Metin Yener'i de ziyaret etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Süleyman...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kızılcahamam'da düzenlenecek olan AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampına katılmak üzere Ankara'ya giden Arı, burada ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal ile görüştü.

Ağbal ile Nevşehir'e yapılacak yatırımlar konusunda istişarelerde bulunan Arı, projelerle ilgili bilgi verdi.

Arı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağbal, Nevşehir'e yapılacak yatırımların destekçisi olacağını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u da ziyaret eden Arı, Nevşehir'e kazandırmayı hedeflediği eğitim projeleri konusunda istişarelerde bulundu.

Arı, daha sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da makamında ziyaret etti. Bakan Soylu'ya seçim çalışmalarında kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Arı, "Sayın bakanımız Nevşehir ziyaretinde binlerce kişiye hitap ederek bizlere destek verdi. Nevşehirli hemşehrilerimizin çok sevdiği bakanımız bizleri bu ziyaretiyle onurlandırdı. Kendisine şükran borçluyuz." dedi.

Başkan Arı, ziyaretin anısına Bakan Soylu'ya yöresel el sanatlarından çini kaftan hediye etti.

Arı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurumu Başkanı Yunus Arıncı ve Cumhurbaşkanlığı Personel Genel Müdürü Metin Yener'i de ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.