pendik escort bayan
ak

Başkan Arı 500 Kişiye Sıcak Hava Balon Turu Hediye Edecek

13.06.2019 - 13:23, Güncelleme: 13.06.2019 - 13:23
 

Başkan Arı 500 Kişiye Sıcak Hava Balon Turu Hediye Edecek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medyadaki takipçileri arasından 500 kişiye Kapadokya'da balon turu hediye ederek, peribacaları...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medyadaki takipçileri arasından 500 kişiye Kapadokya'da balon turu hediye ederek, peribacaları ve doğal güzellikleri ile tanınan bölgeyi gökyüzünden izleme fırsatı sunacak. Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Arı'nın, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çeşitli platformlarda yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal medya hesabından da etkinlik gerçekleştirdiği belirtildi. Daha önce takipçilerine Nevşehir tatili hediye eden Arı'nın sosyal medyadaki 500 takipçisine Kapadokya'da balon turu hediye edeceği kaydedildi.Etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Arı, "Dostlar siz şehrimize gelin bizler sizi ağırlayalım. Bu tweeti RT edip hesabımızı takipte olan 500 kardeşimize balon turu hediye ediyoruz. Nevşehir Kapadokya ile, Kapadokya sizlerle güzel. Son gün 25 Haziran." ifadelerini kullandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medyadaki takipçileri arasından 500 kişiye Kapadokya'da balon turu hediye ederek, peribacaları...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medyadaki takipçileri arasından 500 kişiye Kapadokya'da balon turu hediye ederek, peribacaları ve doğal güzellikleri ile tanınan bölgeyi gökyüzünden izleme fırsatı sunacak.

Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Arı'nın, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çeşitli platformlarda yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal medya hesabından da etkinlik gerçekleştirdiği belirtildi.

Daha önce takipçilerine Nevşehir tatili hediye eden Arı'nın sosyal medyadaki 500 takipçisine Kapadokya'da balon turu hediye edeceği kaydedildi.

Etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Arı, "Dostlar siz şehrimize gelin bizler sizi ağırlayalım. Bu tweeti RT edip hesabımızı takipte olan 500 kardeşimize balon turu hediye ediyoruz. Nevşehir Kapadokya ile, Kapadokya sizlerle güzel. Son gün 25 Haziran." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.